Diari Més

Un Reus amb Cuenca, Yoda, Tito i Vítor cau davant de l'Espanyol B

La Copa Catalunya va permetre als no inscrits a la Lliga disputar el primer partit oficial de la temporada

Imatge d'Isaac Cuenca en una jugada del partit de Copa Catalinya d'ahir davant de l'Espanyol B.

Un Reus amb Cuenca, Yoda, Tito i Vítor cau davant de l'Espanyol BCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu va disputar ahir a la tarda l’eliminatòria de la Copa Catalunya a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, davant un Espanyol B que, tot i no ser futbolísticament superior, va mostrar més encert i que es va acabar emportant el partit per la mínima i eliminant el Reus de la competició.

Un dels aspectes més destacats del partit per a l’equip roig-i-negre va ser la possibilitat de jugar amb els quatre futbolistes que havien quedat sense fitxa del primer equip per culpa del límit salarial imposat per LaLiga. Ahir, Isaac Cuenca, Vítor Silva, Karim Yoda i Tito van poder disputar el primer partit oficial d’aquesta temporada amb la samarreta del Reus Deportiu, que en aquesta ocasió no va ser la roig-i-negra, ja que el conjunt reusenc va visitar la Ciutat Esportiva Dani Jarque com a visitant, i vestint la segona equipació de color taronja.

La primera part del partit va tenir un domini total roig-i-negre. Després d’uns minuts d’incertesa, en què el local Ángel va estavellar la pilota al pal, l’equip de Xavi Bartolo va controlar el guió de l’encontre gaudint de nombroses ocasions de gol. Karim Yoda va protagonitzar les primeres accions de perill, l’extrem francès va realitzar una internada per la banda dreta i la seva centrada la va rematatr Rubén Enri, enviant la pilota fora per molt poc.

En la següent jugada, Yoda va xutar de primeres des de dins de l’àrea petita, i l’esfèric va topar amb el pal de la porteria blanc-i-blava. A mesura que avançaven els minuts, el domini es va fer més evident, el CF Reus va gaudir de la possessió de la pilota buscant amb criteri les accions d’atac. Isaac Cuenca també va ser protagonista en el vessant ofensiu, l’extrem reusenc va estar a punt de marcar al minut 17, el futbolista només havia d’empènyer la pilota però un defensa local la va refusar. Els blanc-i-blaus es van veure obligats a tancar-se al darrere i no van tenir pràcticament opcions.

De les botes de Vítor Silva va néixer una jugada assajada que gairebé acaba en gol, el migcampista portuguès va servir de córner i Àlex Carbonell va empalmar la pilota enviant l’esfèric per sobre del travesser.

Per part de l’Espanyol B, la segona i darrera aproximació de la primera part va arribar mitjançant Alberto, amb una rematada de cap que va sortir per la dreta de la porteria de Pol Freixanet.

El segon temps va ser més igualat i es van veure menys ocasions de gol. Isaac Cuenca i Karim Yoda va provar dos xuts que van sortir fregant el pal però finalment, el primer a avançar-se en el marcador va ser l’Espanyol B. Els blanc-i-blaus van marcar l’1-0 gràcies a un gol de cap de Max Marcet al minut 65 de partit, que va acabar sent el resultat definitiu.

Tot i rebre el gol, el CF Reus va continuar totalment bolcat a l’atac, al minut 72, Karim Yoda va enviar la pilota fregant el travesser i al minut 80, Vítor Silva va enviar l’esfèric al pal en un llançament de falta directa. Els roig-i-negres ho van intentar fins al final, però tot i això, no va aconseguir empatar el resultat del marcador. D’aquesta manera, l’equip de Xavi Bartolo va caure eliminat dels quarts de final de la Copa Catalunya.

Amb aquest partit, tot i la presència de jugadors poc habituals en les alineacions de Xavi Bartolo, i del debut dels no inscrits, va quedar palès el problema més gran de l’equip roig-i-negre, la falta d’encert de cara a porteria, que va deixar en res el bon joc mostrat pels reusencs en la primera meitat, quan el conjunt blanc-i-blau va ser capaç de marcar.

Un partit especial

Tot i l’eliminació, el partit d’ahir va servir als aficionats roig-i-negres que el van poder veure, per gaudir de la presència dels quatre jugadors que no van poder ser inscrits en la plantilla del primer equip a causa del límit salarial imposat per LaLiga.

Karim Yoda, Tito, Vítor Silva i Isaac Cuenca van poder vestir la samarreta del Reus després de mesos sense poder-ho fer, i van mostrar com encaixarien en un equip que, malgrat els pocs recursos de què disposa en competició regular, està demostrant tenir actitud per lluitar per mantenir-se a la categoria de plata del futbol espanyol un any més.

Fitxa tècnica

Espanyol B.

Adri, Benítez, Erik, Álex Salto, Genar, Oscar, Pau, Damià, Bojan, Alberto i Ángel. També van competir Yari, Víctor, Nacho, Lluís, Manchón, Villahermosa, Nico, Max i Coroel.

Reus.

Pol Freixanet, Arnau Gaixas (Oriol Ayala, 45’), Vítor Silva, Shaq Moore, Karim Yoda, Adrián Guerrero (Martí Vilà, 65’) Ruben Enri (Alfred Planas, 74’), Ricardo Vaz (Iker Goujon, 62’) , Isaac Cuenca i Àlex Carbonell ( Adrià Arjona, 62’).

Gols. 1-0, Max Marcet (65’).

Àrbitre.

Gerard Castellet Julià (Català).

Incidències. Partit corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

tracking