Diari Més

El Zaragoza es troba en una situació límit tot i el canvi d'entrenador

El pròxim rival del Nàstic no ha guanyat en els darrers dos mesos i encapçala les places de descens

Imatge d'arxiu d'un partit del Real Zaragoza a la Romareda,  en les jornades inicials de la temporada.

El Zaragoza es troba en una situació límit tot i el canvi d'entrenadorTINO GIL/Real zaragoza

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona rep el Zaragoza dilluns a les nou de la nit, i ho fa com a cuer de la classificació de la Segona Divisió A, mentre que el conjunt aragonès arriba al partit com a quart per la cua, encapçalant la zona de descens, i amb només dos punts més que el conjunt grana, onze.

El passat 21 d’octubre, el Real Zaragoza va destituir el seu entrenador, Imanol Idiákez, pels mals resultats de l’equip, una destitució que va tenir lloc pocs dies després que la de José Antonio Gordillo per part del Nàstic.

Ambdós equips van estrenar entrenador en l’onzena jornada del campionat, però mentre l’arribada d’Enrique Martín al club tarragoní, sembla que ha generat diversos canvis en la forma de treball de l’equip i que ha variat la disposició de l’equip sobre el camp per millorar resultats, el nou tècnic dels aragonesos, Lucas Alcaraz, no sembla haver variat res en la manera de funcionar de l’equip.

Tot i que el Nàstic va perdre el darrer partit al camp de l’Albacete (2-0), l’arribada del nou entrenador, ja es va notar en la primera jornada, en què els grana van ser capaços d’esgarrapar una victòria en el temps de descompte al Nou Estadi contra l’Oviedo (2-1). Però els dos primers partits d’Alcaraz a la banqueta del Zaragoza han acabat amb derrota per als aragonesos, primer en la visita a l’Elche (2-0), i diumenge passat contra el Granada a la Romareda (0-2).

Uns resultats que no han agradat a l’entorn de l’equip de Saragossa, i que han posat en entredit les decisions de la direcció esportiva del club, al càrrec de Gonzalo Arantegui.

A principis de temporada semblava que l’objectiu principal del Real Zaragoza era ocupar les places de play off d’ascens a Primera Divisió, per tornar a optar a pujar a la categoria reina, però ara mateix, la situació dels aragonesos dista molt de l’esperada.

Un equip per ascendir

En les primeres jornades del campionat de Lliga, semblava que el Zaragoza estava preparat per assolir els seus objectius de lluitar per l’ascens, però des de fa vuit jornades, més o menys dos mesos, els aragonesos no han aconseguit cap triomf, i fins al cap de setmana passat, s’havien mantingut fora de la zona de descens, però la derrota de diumenge davant del líder, el Granada, va deixar l’equip en una posició molt delicada.

Precisament aquesta situació, juntament amb el fet que el partit es jugui dilluns, ha fet que el Zaragoza dediqués l’inici de la setmana a valorar la seva situació, enlloc de centrar-se en preparar el partit, com sí que ha fet el Nàstic, que ahir va descansar, però avui tornar a la feina amb una sessió matinal.

Les baixes

A banda de la de Grippo per la lesió al lligament creuat del genoll dret, el Zaragoza tampoc podrà comptar amb Alberto Benito, que va ser expulsat amb doble targeta groga en el partit de diumenge passat contra el Granada, i aquest dilluns complirà el partit de sanció imposat pel Comitè de Competició de la RFEF.

tracking