Diari Més

Bartolo: «Anirem a Cadis a jugar de tu a tu, amb l'objectiu de guanyar»

L’entrenador del CF Reus va remarcar el bon nivell que havien mostrat els no inscrits al camp de l’Espanyol

L'entrenador roig-i-negre Xavi Bartolo durant la roda de premsa.

Bartolo: «Anirem a Cadis a jugar de tu a tu, com sempre»CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Bartolo, tècnic del CF Reus Deportiu, va explicar ahir en roda de premsa com veu al seu equip de cara a l’enfrontament de demà, a les quatre de la tarda, al camp de Cádiz. L’entrenador va comentar que tot i la situació econòmica preocupant en què es troba el club reusenc, «la plantilla està bé i hem arribat amb una bona dinàmica de competició i seguirem així», i sobre la situació general de l’entitat, Bartolo va apuntar que «val més no capficar-s’hi, tot i que seria bo tenir notícies positives com més aviat millor».

L’entrenador també va mencionar que aquesta setmana l’equip ha hagut de treballar de manera diferent perquè dimecres hi va haver el partit de la Copa Catalunya a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, una trobada que va obligar-los a treballar de forma diferent, però que va tenir el seu cantó positiu perquè «vam poder veure jugar a Cuenca, Tito, Vítor i Yoda amb un molt bon nivell», «el rendiment dels quatre jugadors, tenint en compte que fa molt de temps no competeixen, va ser molt alt», tot i el resultat final, en què el CF Reus Deportiu va encaixar una derrota per la mínima, i va acabar eliminat de la competició.

En referència a l’absència de Gus Ledes en el partit de demà, ja que el migcampista ha de complir el partit de sanció per l’acumulació de targetes grogues, Xavi Bartolo va comentar que «per descomptat» que notaran la baixa del portuguès, però que l’equip disposa de «jugadors perfectament capacitats per substituir-lo».

Xavi Bartolo va valorar positivament els resultats que ha donat de moment el sistema de defensa de cinc, ja que l’equip només ha perdut un partit dels que ha disputat amb aquest sistema. El tècnic és conscient que l’equip «ha de treballar per ser més eficaç al davant», però va remarcar que «la idea és seguir consolidant aquesta part defensiva de l’equip». L’entrenador va reconèixer que aquest sistema defensiu havia desdibuixat una mica l’estil del CF Reus, i en aquest sentit, va apuntar que tenen intenció de «recuperar una mica l’essència de l’equip tenint més la possessió de la pilota, com ja es va veure en l’últim partit davant del Lugo», en què els roig-i-negres van generar diverses ocasions de gol i van mantenir el control de l’esfèric, tot i que el resultat final de 0-0 no ho va refelctir.

El retorn de Ricardo Vaz

L’entrenador roig-i-negre també va parlar ahir de la seva satisfacció amb el bon retorn de Ricardo Vaz en aquests darrers dos partits, en què el jove davanter ha demostrat que, tot i haver estat de baixa diverses setmanes, «és un jugador desequilibrant i vertical que pot dinamitzar un partit», i que espera que es consolidi i aporti a l’equip més arribades a l’àrea contrària i assistències de gol.

Disposat a lluitat per guanyar

Tot i la baixa de Gus Ledes, i el bon estat de forma que el Cádiz ha demostrat en les darreres jornades, Xavi Bartolo es va mostrar segur que l’equip farà un bon paper, i que «abans d’anar-hi, els jugadors i l’equip estem convençuts que som capaços de guanyar».

Però Xavi Bartolo va reconèixer que els toca enfrontar-se a l’equip andalús en un moment en què aquest, es troba en un gran moment de forma.

Els d’Álvaro Cervera han guanyat els dos darrers partits de Lliga, l’últim, a casa contra l’Elche, de manera molt contundent, amb un resultat de 5-1.

Dejan Lekic, destacat

Precisament en aquest partit, va marcar l’exjugador del CF Reus Deportiu, Dejan Lekic, que segons va explicar l’entrenador roig-i-negre, té potencial per convertir-se en un dels jugadors més importants del conjunt groc.

Un jugador que podria haver estat un dels homes destacats del Reus si no s’hagués vist obligat a fitxar pel Cádiz en la data límit del mercat de fitxatges, després que el club roig-i-negre no fos capaç d’inscriure’l a la competició a causa del sostre salarial imposat per LaLiga al club reusenc, a causa de la situació econòmica de l’entitat de la capital del Baix Camp.

tracking