Diari Més

Fali: «el rendiment de l'equip contra l'Oviedo ha de ser el mínim exigit»

El migcampista del Nàstic va remarcar que l’alta exigència de Martín els ha de portar a millorar resultats

Imatge de Fali en una jugada del partit contra l'Alcorcón, disputat al Nou Estadi el passat mes d'octubre.

Fali: «el rendiment de l'equip contra l'Oviedo ha de ser el mínim exigit»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El migcampista del Nàstic de Tarragona Fali va parlar ahir sobre l’arribada del nou entrenador, Enrique Martín, i també sobre els errors que va cometre l’equip a Albacete, i el pròxim partit dels grana a la Lliga, que serà dilluns vinent a les nou de la nit al Nou Estadi, davant del Zaragoza.

L’entrada de Fali en lloc de Tete Morente va ser l’únic canvi que va fer Enrique Martín per al partit de divendres passat al Carlos Belmonte, respecte a l’onze del partit contra l’Oviedo, que els grana van guanyar als últims minuts (2-1), en el que va ser el primer partit de l’entrenador navarrès a la banqueta del Nàstic.

El migcampista valencià va admetre que l’equip havia comès diversos errors en el partit contra l’Albacete de la setmana passada, que va acabar amb derrota per als grana per 2-0, i que s’havia de donar temps perquè els canvis introduïts pel nou tècnic comencessin a donar fruits.

Fali va remarcar que el nou entrenador del Nàstic està exigint un nivell molt alt als jugadors, i que això també requereix temps, ja que «la forma física s’ha de treballar», i que aquesta setmana ja s’estan esforçant per rendir a més nivell, fet que farà que en el següent partit els resultats «segurament vagin a millor».

Pel que fa a la victòria de fa dues jornades contra l’Oviedo, el migcampista grana va apuntar que, tot i que l’actuació de l’equip pot servir de referència, que no ha de ser l’objectiu, ja que, segons considera, l’equip «no va estar del tot bé», sobretot tenint en compte el nivell «que està exigint el míster». Fali va indicar que el rendiment que l’equip va demostrar contra l’Oviedo, en què va acabar guanyant en el temps de descompte, ha de ser només «el mínim exigit», ja que les exigències del nou tècnic grana, Enrique Martín, van «molt més enllà».

El migcampista valencià va destacar també que el tècnic navarrès ha aportat al Nàstic molta experiència només d’entrada, i que el tracte individualitzat i la seva manera de veure el futbol, «els està ajudant molt a millorar el rendiment de cada jugador», i també els està servint per «veure les coses d’una altra manera».

Mantenir la porteria a zero

A banda de comentar l’exigència del nou entrenador grana i les modificacions que està introduint en la forma de treballar de l’equip, Fali també va comentar quins eren els principals objectius del Nàstic de cara al partit de dilluns que ve contra el Zaragoza, un equip que també ocupa les posicions de descens de la classificació, i que per tant, es tracta d’un rival directe per als grana.

Segons el jugador valencià del Nàstic de Tarragona, els objectius davant el conjunt aragonès són «mantenir la porteria a zero», i a partir d’aquí, intentar aconseguir la segona victòria consecutiva a casa.

Pel que fa a les solucions que podria introduir que el nou entrenador en la forma de joc per millorar, sobretot, els aspectes defensius, que com ja va remarcar l’entrenador després del partit a Albacete, són els principals culpables dels mals resultats del Nàstic, el migcampista del conjunt grana no en va voler parlar. Però sí que va apuntar que amb el nivell que els demana el tècnic, els jugadors de totes les posicions tenen clar que «ho han de fer bé, perquè si no, no juguen».

tracking