Diari Més

Pizarro Gómez i Milla Alvendiz seran els àrbitres de Reus i Nàstic

El madrileny ha arbitrat els roig-i-negres en diverses ocasions

Imatge de Valentín Pizarro Gómez en un partit de la temporada passada a l'Estadi Municipal.

Pizarro Gómez i Milla Alvendiz seran els àrbitres de Reus i NàsticOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Espanyola de Futbol ha anunciat aquest dilluns els col·legiats que arbitraran els partits de CF Reus Deportiu i Gimnàstic de Tarragona corresponents a la tretzena jornada de Lliga de la Segona Divisió A.

El conjunt roig-i-negre, que visitarà el Cádiz dissabte a les quatre de la tarda es retrobarà amb Valentín Pizarro Gómez, del col·legi madrileny, que ja ha dirigit el Reus Deportiu en set ocasions, la darrera, va ser el partit de Copa del Rei de la tercera eliminatòria en què els reusencs van caure per 3-1 al camp de l’Almería. El mateix àrbitre va ser l’encarregat de dirigir el derbi tarragoní que el CF Reus Deportiu va guanyar al camp del Nàstic de Tarragona fa dues temporades, per 0-1.

Els àrbitres David Maldonado Urbina i Iván Massó Granado, també del col·legi madrileny, seran els col·legiats assistents en el partit que disputarà el CF Reus Deportiu dissabte al Ramón de Carranza contra el Cádiz. El quart àrbitre d’aquest enfrontament serà Roberto Carralero Calvo, també del col·legi madrileny.

Pizarro Gómez és àrbitre de la Segona Divisió A des del 2014, i abans havia passat per la Segona B, on també havia coincidit amb els roig-i-negres en diverses ocasions, la mitjana dels resultats obtinguts pel CF Reus Deportiu en els set partits que ha dirigit aquest col·legiat madrileny és bastant igualada, ja que consta de dues victòries, tres empats i dues derrotes.

En les dotze jornades transcorregudes d’aquesta temporada, Valentín Pizarro Gómez ja ha mostrat 26 targetes grogues i només una de vermella.

El Nàstic-Zaragoza

Per la seva banda, el Nàstic, que juga al Nou Estadi dilluns que ve a les nou de la nit contra el Zaragoza, es trobarà amb Luís Mario Milla Alvendiz, del col·legi andalús i amb qui només ha coincidit en una ocasió; va ser al partit que els tarragonins van disputar al Sadar el passat gener, en què els grana es van acabar imposant per 0-2.

Luís Mario Milla Alvendiz, de 36 anys, només fa dues temporades que arbitra a la categoria de plata del futbol espanyol, després de cinc anys a la Segona B, una categoria on sí que va coincidir amb el CF Reus Deportiu en diverses ocasions. Durant aquesta temporada 2018-19, Luís Mario Villa Alvendiz ja ha mostrat 39 targetes grogues i dues de vermelles.

En el partit de dilluns al Nou Estadi de Tarragona, Antonio Martínez Moreno i Roberto Tejero García, tots dos també del col·legi andalús, seran els encarregats d’exercir d’àrbitres assistents. El quart àrbitre de la trobada amb el Zaragoza serà Miguel García Aceña, del col·legi valencià.

tracking