Diari Més

La perseverança de Luis Suárez, l'aspecte positiu de l'atac dels grana

El davanter colombià va ser un dels pocs jugadors del Nàstic que va fer un bon paper en la derrota al camp de l’Albacete

Imatge del davanter grana Luis Suárez en una jugada del partit que va enfrontar el Nàstic al Deportivo al Nou Estadi el mes de setembre passat.

La perseverança de Luis Suárez, l'aspecte positiu de l'atac dels granaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El paper que va fer el Nàstic de Tarragona en el partit de divendres passat al camp de l’Albacete va ser, en general, dolent, però alguns jugadors grana van demostrar que tenien ganes d’aconseguir la victòria, tot i la situació adversa. Aquest va ser el cas del colombià Luis Suárez, que mentre l’equip tarragoní feia aigües al Carlos Belmonte, intentava capgirar la truita amb alguna ocasió de perill.

El resultat de l’equip grana en el partit contra l’Albacete de divendres passat va deixar al descobert la feina que li queda per fer al Nàstic, ara a les ordres d’Enrique Martín, per aconseguir capgirar la situació negativa en la qual es troba des de fa setmanes, i començar a sumar punts de tres en tres, però el partit de divendres, també va servir per destacar les actuacions d’homes com Luis Suárez, que va respondre a les peticions del tècnic navarrès, que sobretot, demanava esforç als seus homes.

El davanter colombià, només té vint anys, però sobre el camp demostra tenir les capacitats per liderar l’atac grana, però està clar, que ell sol no pot carregar-se a l’esquena tot l’equip, així que al Nàstic li falta, encara, treballar de valent per aconseguir desplegar un joc ferm en defensa, que permeti als tarragonins generar jugades de perill i enllaçar amb els seus davanters, sense deixar la porteria desprotegida.

Suárez, de moment, només ha pogut marcar dues dianes per al conjunt grana, però amb un equip més ofensiu, que fos més capaç de donar sortida a la pilota endavant, un davanter del seu talent podria sumar molts més gols.

Sembla una fórmula clara per a l’èxit futbolístic, però la part complicada és posar-la en pràctica de forma efectiva, i generar ocasions de gol sense encaixar-ne.

Seguir treballant

El Nàstic de Tarragona va realitzar una sessió d’entrenament ahir a la tarda, i avui seguirà treballant amb una sessió al matí. L’objectiu del tècnic, Enrique Martín, és reforçar primer, i sobretot, els aspectes defensius de l’equip grana, i a partir d’aquí, començar a treballar per generar més ocasions de gol, per, d’aquesta manera, aconseguir que el Nàstic esdevingui un equip més agressiu i capaç de guanyar de forma més freqüent.

El pròxim repte dels grana serà un altre dels equips que ocupen les posicions baixes de la classificació, el Zaragoza.

tracking