Diari Més

Tarragona i el Nàstic, a punt per arrencar la segona edició de la Lliga Genuine

Aquest dilluns les instal·lacions del club grana ha viscut la presentació de la primera fase d'aquesta competició en què els valors tenen un protagonisme molt destacat

Aquest dilluns s'han presentat els jugadors que formaran el Nàstic Genuine.

Tarragona i el Nàstic, a punt per arrencar la segona edició de la Lliga GenuineGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Nàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, i la presidenta de la Fundación LaLiga, Olga de la Fuente, han protagonitzat avui la presentació de la segona edició de la Lliga Genuine, que arrencarà el divendres 16 de novembre al Camp de Tarragona. El mateix divendres, se celebrarà la inauguració oficial de la competició a les instal·lacions del club grana, i els dies 17 i 18 de novembre, començarà la primera fase de partits de la competició, al Complex Esportiu Futbol Salou, on competiran els 30 equips que participen en l'edició de la Lliga Genuine d'aquesta temporada 2018-19. Segons ha comentat el president del club tarragoní, l'entitat presidida per Javier Tebas ha decidit que la ciutat sigui seu fixa d'aquest campionat, i per aquest motiu, enguany arrenca aquí.

Olga de la Fuente ha volgut agrair tant a la ciutat, com al club grana, com a tots els voluntaris, la seva participació i el seu esforç per aconseguir que l'arrencada de la Lliga Genuine d'enguany sigui un èxit. En la primera fase, a Salou, els equips es dividiran en deu grups de tres formacions cadascun. Aquesta fase servirà per analitzar el nivell de cada equip, de manera que durant la segona i la tercera fase, els equips es dividiran segons el seu potencial, de manera que la competició sigui més igualada, i per tant, més atractiva per a tots els participants.

Durant l'acte d'avui, hi ha hagut tres xerrades que han servit de formació per als 350 voluntaris que, d'aquí a dues setmanes, lluiran la jaqueta vermella de col·laboradors. El doctor Miguel Ángel Toro, de departament de salut de BASF, ha fet una introducció als primers auxilis en cas de necessitat; Marc Buixaderas, un jove amb paràlisi cerebral tetraplègica ha fet una xerrada al voltant de la discapacitat i la normalització i Juanjo Rovira, de l’empresa AGF que organitza la competició, ha detallat els aspectes més interessants de la primera fase que es jugarà a Tarragona.

A continuació s'han presentat els 16 convocats per l'equip del Nàstic, patrocinat per BASF, per a jugar en aquesta primera jornada de la temporada 2018/2019. Un per un han aparegut a l’escenari muntat per a l’acte, els jugadors i jugadores que han estat ovacionats pels voluntaris, familiars i amics presentats al pavelló. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval, han entregat als jugadors la samarreta que lluiran a la competició.

A més, durant tres setmanes el Port de Tarragona acollirà l’exposició 'Tu Media Cara Genuine', que va néixer a Tarragona durant la celebració de la segona fase de LaLiga Genuine.

tracking