Diari Més

Ricardo Vaz torna a la gespa després de sis setmanes de baixa per lesió

Les diverses absències han afectat bastant un Reus que només ha sumat cinc punts de divuit possibles

Imatge d'arxiu de Ricardo Vaz en un partit d'aquesta temporada, 2018-19, disputat a l'Estadi Municipal de Reus.

Ricardo Vaz torna a la gespa després de sis setmanes de baixa per lesióCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el retorn de Ricardo Vaz al terreny de joc durant el partit de dissabte contra el Lugo, ja només són dos els jugadors que queden de baixa per lesió de la primera plantilla del CF Reus Deportiu; Mikel Villanueva i David Querol, que segueix sense tenir un termini aproximat de recuperació per l’afectació que pateix al cartílag del genoll dret.

Xavi Bartolo anunciava a principis de temporada, després de resoldre’s el serial de les inscripcions amb les absències indefinides de Karim Yoda, Tito, Vítor Silva i Isaac Cuenca, que es van quedar sense fitxa de l’equip a causa del límit salarial imposat per LaLiga, que amb una plantilla curta com la que tenia el Reus enguany, les lesions serien un dels problemes principals a què els roig-i-negres haurien de fer front.

Amb les lesions de Fran Carbia i Mikel Villanueva en el partit de la setena jornada contra l’Almería, començava una època complicada per al tècnic roig-i-negre, que veia com la davantera de l’equip, ja limitada en recursos per les inscripcions, quedava encara més retallada a causa de les lesions, que afectaven, a més de Carbia, als també atacants Àlex Carbonell i Ricardo Vaz. Per sort, jugadors del filial del Reus com Alfred Planas, Ruben Enri i Adrià Arjona van demostrar ser recursos molt competents, i van servir a Xavi Bartolo per seguir alineant un equip mínimament competitiu, tot i les nombroses baixes en atac que presentava el Reus.

Amb el retorn de Ricardo Vaz, que va jugar uns minuts del partit de dissabte contra el Lugo quan va entrar per substituir Fran Carbia, un altre de les baixes que havia afectat l’equip, i que ja va tornar al camp en el partit contra el Rayo Majadahonda, que va significar la primera victòria dels roig-i-negres a l’Estadi Municipal (2-1).

L’afectació de les baixes

El CF Reus Deportiu s’ha vist afectat per les baixes acumulades, sobretot en atac, ja que només ha pogut sumar cinc punts dels divuit que s’han disputat durant les sis jornades que Ricardo Vaz no ha pogut jugar. Abans d’arrencar el partit de la sisena jornada, contra el Nàstic, el club va anunciar les baixes de Carbonell, que va tornar la setmana passada, i Vaz. Des de llavors, els roig-i-negres han aconseguit una victòria, dos empats i tres derrotes. Uns resultats que han fet caure el Reus sis posicions en la classificació, des de l’onzena fins a la dissetena.

tracking