Diari Més

Puntuar en els desplaçaments, l'assignatura pendent del Nàstic

Els granes són el segon equip que menys puntua a domicili i amb la derrota, es tornen a enfonsar fins a la cua de la classificació

Imatge de diversos jugadors del Nàstic durant el partit d'aquest divendres al Carlos Belmonte.

Puntuar en els desplaçaments, l'assignatura pendent del NàsticAlbacete Balonpié

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona només ha pogut sumar dos punts en els partits que ha disputat fora de casa aquesta temporada, va ser en els partits que va jugar a Cadis (1-1) i al camp del CF Reus Deportiu (1-1), ja que la resta d’enfrontaments que els granes han disputat com a visitants, han acabat amb derrota per als tarragonins, com va passar divendres al camp de l’Albacete (2-0).

Tot i que el Nàstic no és l’equip de la Segona Divisió A que fins ara ha puntuat menys a domicili, ja que el Córdoba només ha aconseguit sumar un punt lluny del Nuevo Arcángel, la suma dels resultats negatius que acumula la formació grana l’ha enfonsat, altra vegada, fins a la darrera posició de la classificació de la categoria de plata del futbol espanyol.

La derrota de divendres al Carlos Belmonte va deixar al descobert tota la feina que li queda per fer a Enrique Martín, el nou entrenador grana que va arribar per substituir al destituït José Antonio Gordillo, per millorar el rendiment de l’equip tarragoní, que es va mostrar tendre en defensa, i poc agressiu en atac. Però també va ser la causa de la recaiguda del Nàstic a la cua de la classificació, una posició de la qual els granes havien aconseguit sortir breument, gràcies a la victòria de la passada jornada al Nou Estadi contra l’Oviedo (2-1).

Començar a puntuar més

Els tarragonins necessiten començar a sumar fora de casa amb més freqüència, i seguir fent-ho al Nou Estadi, si volen allunyar-se d’aquesta desagradable posició, i també de la zona de descens.

Ara caldrà veure quins són els recursos que utilitza el nou tècnic grana, Enrique Martín, per reconduir la situació de l’equip i millorar els resultats del Nàstic de Tarragona, tant a casa, com, sobretot, fora.

Treballar la defensa

L’entrenador ja va anunciar després del partit de divendres que no permetrà que els jugadors baixin de nivell, i que és conscient que al Nàstic li cal treballar, sobretot, en la seva defensa, ja que les errades en aquest aspecte van ser les principals culpables del resultat negatiu al camp de l’Albacete. Així que els granes no es poden relaxar, i han de seguir treballant per començar a millorar resultats.

tracking