Diari Més

Reus i Lugo es reparteixen els punts

Catalans i gallecs no passen de l'empat a zero en un partit on han faltat les ocasions

Carbia en una acció del partit

Descans: màxima igualtat en els primers 45 minutsCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La igualtat a la classificació entre Reus i Lugo ja intuïa que el partit no tindria un dominador clar i, en conseqüència, no es veurien gaire gols i així ha estat. Reus i Lugo arribaven al matx empatats a punts (12) i només un per sobre de la zona de descens a Segona Divisió B, és per això que tots dos conjunts necessitaven la victòria per seguir, una setmana més, fora de les places vermelles de Segona Divisió.

El cert és que ni Reus ni Lugo han aconseguit imposar la seva llei i, tot i que a la primera meitat, el Lugo ha exercit bona pressió per dificultar la sortida de pilota dels del Baix Camp, l’ocasió més clara de gol l’ha tingut el Reus, i per fortuna. Juan Carlos, porter del Lugo, ha volgut sacar ràpidament i ha acabat impactant la pilota a les costelles de Linares i l’esfèrica ha agafat direcció porteria. La pilota no ha acabat en gol per ben poc, ha sortit llepant el pal esquerra de la porteria defensada per Juan Carlos.

Semblava que el Lugo tenia més controlat el partit però els gallecs no disposaven d’ocasions clares de gol i al final, els primers 45 minuts han acabat amb el marcador inicial d’empat a zero. A la segona meitat el Reus ha sortit més endollat a l’encontre. Als deu minuts de la represa Carbia ha estat a punt d’avançar als reusencs amb un xut potent des de l’interior de l’àrea però la pilota s’ha perdut per sobre del travesser. Minuts més tard ha arribat la resposta del Lugo amb un cop de cap d’Herrera que també ha marxat per sobre la porteria de Badia.

Amb poques ocasions pels dos conjunts el partit anava enfilant la recta final i Bartolo ha volgut revolucionar el partit donant entrada a Ricardo Vaz. El portuguès ha sortit amb ganes de menjar-se el rival i ha deixat bones accions en el quart d’hora que ha disputat. Però ni les genialitats de Vaz ni l’electricitat d’Alfred han estat suficients per poder posar-se per davant en el marcador i deixar els tres punts a Reus.

Al final tot ha acabat tal i com ha començat, amb un empat a zero i amb el Reus i el Lugo empatats a punts a la classificació, ara amb 13. A l’espera del que facin la resta de rivals, els roig-i-negres han ampliat a dos punts la distància amb el descens.

FITXA TÈCNICA

Reus. Badia, Bastos, Catena, Olmo, Pereira, Borja Herrera, Gus Ledes, Juan Domínguez (Alfred 65’), Mario Ortiz, Carbia (Ricardo Vaz 77’) i Linares.

Lugo. Juan Carlos, Kravets, Vieira, Malagón, Campabadal, Iriome (Jona 87’), Pita, Seoane, Campillo (Lazo 71’), Cristian Herrera i Escriche (Juan Muñiz 60’).

Gols. 0-0

Àrbitre. Álvaro Moreno Aragón (col·legi andalús) ha amonestat a Borja Herrera (68’) i a Gus Ledes (83’) per part dels locals i a Kravets (78’), Pita (85’) i Seoane (86’) per part dels visitants.

Incidències. Partit disputat a l’Estadi Municipal de Reus davant 2.420 espectadors.

tracking