Diari Més

El Reus s'enfrontarà a un Lugo renovat pel canvi d'entrenador

Els de Bartolo necessiten guanyar després de la derrota a la Corunya i les notícies sobre l’estat del club

El migcampista del Lugo Juan Muñiz, en una jugada del partit de Copa d'aquest dimecres contra el Llevant.

El Reus s'enfrontarà a un Lugo renovat pel canvi d'entrenadorEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat diumenge el Club Deportivo Lugo anunciava la destitució de l’entrenador, Javi López, després de la derrota de l’equip gallec a Cadis (1-2), i dilluns, el club blanc-i-vermell presentava Alberto Jiménez Monteagudo com a nou tècnic de l’equip. En la presentació, Monteagudo ja va advertir que volia introduir canvis a la forma de jugar del Lugo, i que pretenia donar al conjunt blanc-i-vermell «més verticalitat i velocitat».

Els canvis ideats pel nou entrenador de l’equip gallec ja es van poder notar en el partit que el Lugo va disputar dimecres a casa, a l’estadi de l’Anxo Carro, contra el Llevant, en l’enfrontament corresponent a l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei, una competició que el CF Reus Deportiu ja no disputa, després de la seva eliminació el passat 18 d’octubre al camp de l’Almería.

El nou tècnic, Alberto Jiménez Monteagudo, va començar per variar la disposició de l’equip sobre el terreny de joc, apostant per un 4-3-2-1, que tot i que no va servir per aconseguir la victòria, sí que va servir als blanc-i-vermells per posar les coses difícils a tot un primera, com el Llevant. És d’esperar doncs, que Monteagudo porti una composició similar a l’Estadi Municipal de Reus demà, en el partit que ha d’enfrontar el conjunt gallec al roig-i-negre a les quatre de la tarda, que correspon a la dotzena jornada de la Segona Divisió A.

La nova disposició sobre el camp va servir a l’equip gallec per aconseguir més verticalitat, com era l’objectiu del tècnic, i mostrar-se alhora ferm en defensa, però disposant d’arribades constants a la porteria rival i generant diverses ocasions de perill durant els noranta minuts que va durar el partit.

Els gallecs arriben a Reus amb els mateixos punts que l’equip roig-i-negre, dotze, i dos llocs per sobre dels reusencs en la classificació, a la quinzena posició. El conjunt blanc-i-vermell no podrà disposar del migcampista Sergio Gil davant del Reus, ja que es troba de baixa per un trencament fibril·lar als isquiotibials, i dimecres ja es va perdre el partit de Copa contra el Llevant.

Tot i aquesta lesió, ara mateix el CD Lugo es troba amb una perspectiva de millora considerable amb l’arribada del nou entrenador, que també va manifestar que pretén que el seu equip sigui més competitiu fora de casa, ja que fins ara només havia aconseguit una victòria, dues derrotes i dos empats com a visitant, i s’ha proposat aconseguir victòries a domicili així que al Reus li tocarà demostrar que sap fer-se fort a casa i frenar les expectatives del nou tècnic del Lugo.

Més recursos a l’atac

Xavi Bartolo ha anat recuperant alguns dels jugadors ofensius que havien estat de baixa per lesió en les darreres setmanes. Fran Carbia ja va disputar bona part del partit de dissabte passat al camp del Depor, i Àlex Carbonell va sortir als últims minuts, així que l’entrenador del CF Reus Deportiu té opcions per alinear un equip més ofensiu, per intentar marcar primer demà davant del Lugo.

A més, cal recordar que joves del filial com Alfred Planas, Ruben Enri i Adrià Arjona ja han demostrat ser bones cartes pel que fa a l’atac.

tracking