Mario Ortiz, peça clau per potenciar l'atac del Reus des del mig del camp

El jugador roig-i-negre va realitzar un dels pocs xuts a porta de l’equip en la derrota contra el Depor

Imatge de Mario Ortiz en una jugada del partit contra el Rayo Majadahonda a l'Estadi.

Mario Ortiz, peça clau per potenciar l'atac del Reus des del mig del campOlívia Molet

El migcampista del CF Reus Deportiu Mario Ortiz, que va arribar a l’equip roig-i-negre el passat juliol procedent de la Cultural Leonesa, s’ha convertit en una de les peces clau per a Xavi Bartolo, que juntament amb els seus companys al centre del camp, Juan Domínguez i Gus Ledes, l’ha alineat en tots els partits de lliga, i ha disputat tots els minuts de la competició fins ara.

A banda de ser un imprescindible per a l’entrenador roig-i-negre, Mario Ortiz ha demostrat ser una peça molt important per potenciar l’ofensiva del CF Reus Deportiu, en el partit de dissabte passat contra el Deportivo, en què l’equip reusenc no va ser capaç de generar prou ocasions de perill per a capgirar el resultat inicial, i després el 2-0 encaixat a l’inici de la segona part, Ortiz va ser l’autor d’un dels pocs xuts que van realitzar els roig-i-negres a la porteria local.

Un xut, que si no arriba a ser per la intervenció del porter blanc-i-blau, Dani Giménez, que va protagonitzar una aturada considerable, hauria pogut resultar en el 2-1, i canviar el guió dels últims minuts del partit.

No va ser aquesta l’única ocasió en què el migcampista càntabre del CF Reus Deportiu va demostrar ser un actiu a tenir en compte en l’atac roig-i-negre, ja que, tot i no haver anotat cap gol amb el Reus, la seva tasca recuperant pilotes i connectant amb la davantera dels reusencs, s’ha pogut veure en la majoria de partits que ha jugat.

Ortiz va tenir un paper destacat en la primera victòria de l’equip a l’Estadi Municipal d’aquesta temporada, contra el Rayo Majadahonda el passat 21 d’octubre (2-1), tot i que el seu company al mig del camp Juan Domínguez va ser l’autor del gol de la victòria, el càntabre va ser un factor clau en l’atac del Reus.

A l’equip de Xavi Bartolo li segueix faltant resolució pel que fa al gol, però, tot i que l’equip es troba en una situació complicada pel que fa a la disposició de davanters, no es pot dir que l’entrenador roig-i-negre no disposi de jugadors clarament ofensius i amb olfacte per iniciar jugades a l’atac en altres posicions.

L’agressivitat d’Ortiz des del mig del camp se suma a la gana que han demostrat recentment Ángel Bastos, i també a la bona actitud sobre el terreny de joc d’Alfred Planas i Fran Carbia en els darrers partits. Ara només falta poder transformar aquest potencial en gols.