Diari Més

Sense punteria és impossible (2-0)

Un Reus que es troba amb un gol en contra als 40 segons de joc té fins a tres ocasions claríssimes amb el 2-0 en contra, però les acaba desaprofitant

La pluja ha estat present durant gran part del partit.

Sense punteria és impossible (2-0)RC Deportivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan no pots guanyar per qualitat, ho has de fer en efectivitat. Doncs si el Reus hagués anotat les tres claríssimes ocasions de què va disposar a Riazor aquest dissabte a la tarda, segurament el resultat hauria acabat estant molt diferent. Al final, però, els tres punts es van quedar a terres gallegues.

La il·lusió d’aconseguir un bon resultat es va esvair ben aviat pel que fa als interessos dels de Xavi Bartolo, que van veure com baixava la persiana de la il·lusió amb un matiner gol de Carlos Fernández. Tan matiner com 40 segons. Concretament, en la jugada amb què arrencava el partit, en la qual els gallecs es van acostar fàcilment a la meta rival i Pedro, tot un malson per als reusencs, va dibuixar una gran passada que va deixar sol a Carlos Fernández. Com era d’esperar, no va perdonar el davanter del Depor.

Era la pitjor manera de començar, però la de continuar no va ser, precisament, la idònia. La moral del Reus va caure al lloc més baix de tots i els gallecs ho van aprofitar per, entre Pedro, Carlos Fernández i Quique, tornar boja a una defensa amb cinc homes que va rectificar Bartolo quan va voler anar a pel partit.

Canvi de mentalitat

Després del descans, el Reus va sortir amb una mentalitat diferent, encara que insuficient. I, quan millor volia estar, va tornar a aparèixer el Deportivo d’un Natxo González que era a la graderia per sanció. Gran passada des de l’esquerra de Vicente per a un Pedro que, des de l’àrea petita, i sota la intensa pluja que queia a Riazor, la va punxar, la va controlar i va rematar. No hi havia res a fer: minut 54 i els reusencs perdien 2-0.

Alguna cosa s’havia e fer, i Bartolo va decidir deixar enrere el 5-3-2 per passar a un 4-4-2 on Àlex Carbonell, que entrava per Gonzalo Pereira, va decidir ser gran protagonista. Va revolucionar completament als seus i, amb l’ajuda dels seus socis en el centre del camp, el Reus va passar a ser el que sempre té acostumats als seus.

Des del control de l’esfèrica i la precisió habitual dels migcampistes del Reus va fregar el gol Carbonell. Era el 73’ i una centrada de Bastos i rematada, de cap, pel mitja punta, va marxar massa alta. En el 80’. Planas, partint des de l’esquerra, va disparar amb rosca, fregant l’escaire.

Però la més clara, fins llavors, va ser la que va tenir, a cinc minuts del final, Mario Ortiz, que va disparar després d’una acció molt trenada i va obligar a Dani Giménez a volar per desviar l’esfèrica. No era el dia de la punteria per al CF Reus, ni tan sols per a Linares, que, sol, a passada de Carbonell, la va llençar als núvols.

FITXA TÈCNICA

DEPORTIVO

Dani Giménez, David Simón, Domingos Duarte, Somma (Eneko Bóveda, 91’), Diego Caballo, Edu Expósito, Álex Bergantiños, Vicente Gómez (Didier Moreno, 88’), Pedro Sánchez (Carles Gil, 81’), Carlos Fernández i Quique.

REUS

Edgar Badia, Bastos, Catena. Olmo, Gonzalo Pereira (Àlex Carbonell, 66’), Adrián Guerrero (Borja Herrera, 66’), Gus Ledes, Juan Domínguez, Mario Ortiz, Fran Carbia (Alfred Planas, 66’) i Linares

GOLS

1-0, Carlos Fernández (1’); 2-0, Pedro (54’).

ÀRBITRE

Daniel Jesús Trujillo Suárez (canari). Va mostrar la targeta groga al local David Simón.

INCIDÈNCIES

Riazor va acollir a 15.482 espectadors.

tracking