Diari Més

Juan Domínguez s'enfrontarà per primer cop a l'equip que el va formar aquest dissabte

El migcampista va marxar del Deportivo cap al Mallorca fa dos anys

Imatge de Juan Domínguez durant el partit de diumenge passat contra el Rayo Majadahonda.

Juan Domínguez s'enfrontarà per primer cop a l'equip que el va formar aquest dissabteOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El migcampista del CF Reus Deportiu Juan Domínguez s’enfrontarà per primer cop aquest dissabte contra l’equip que el va formar, el Deportivo de la Coruña, a l’Estadi de Riazor. El futbolista gallec va entrar als equips base del club blanc-i-blau quan tenia tretze anys, i va vestir la samarreta del Depor fins al 2016, quan amb 26 anys, va fitxar pel Mallorca.

Domínguez arriba a aquest enfrontament tan especial després d’una fita molt important per a ell, i és que diumenge passat, el jugador gallec va marcar per primer cop a l’Estadi Municipal de Reus. Juan Domínguez ja havia anotat quatre gols amb l’equip roig-i-negre des de la seva arribada, però sempre ho havia fet com a visitant. Durant la temporada passada va marcar al camp del Nàstic de Tarragona i al del Sevilla, i enguany, havia marcat al camp de l’Osasuna en l’eliminatòria de Copa del Rei, i al del Peralada, l’equip filial del Girona, durant la pretemporada.

Titular indiscutible

Juan Domínguez ha aconseguit tenir un paper protagonista en els onzes de Xavi Bartolo, ja que tant ell, com els seus companys al mig del camp, Gus Ledes i Mario Ortiz, semblen tenir una posició assegurada en els partits del campionat de lliga. A més, després de la seva bona actuació el passat diumenge contra el Rayo Majadahonda, en què l’equip reusenc va aconseguir la primera victòria a casa, Domínguez va ser seleccionat, juntament amb el seu company d’equip Alejandro Catena, que va marcar l’altre gol del partit, per formar l’onze ideal per aquesta desena jornada de LaLiga Magazine.

Així doncs, Juan Domínguez visitarà la que va ser casa seva durant molts anys, en un gran moment de forma, i amb una posició indiscutible a l’onze titular que alinearà l’entrenador roig-i-negre, Xavi Bartolo, en el partit d’aquest dissabte.

Recursos disponibles

El tècnic del Reus va recuperar en el darrer partit Fran Carbia, un altre dels jugadors que, fins a la seva lesió en el partit contra l’Almería del passat 30 de setembre, havia disputat més minuts amb l’equip roig-i-negre.

De moment, i si el club reusenc no anuncia el contrari en les pròximes hores, Xavi Bartolo no podrà disposar ni de Ricardo Vaz, Mikel Villanueva o Àlex Carbonell, ja que segueixen de baixa per les seves respectives lesions. Pel que fa a David Querol, el davanter reusenc segueix sense saber si podrà tornar al terreny de joc en un futur pròxim.

Tot i que les baixes que encara afecten l’equip, deixen debilitada la davantera del CF Reus Deportiu, Xavi Bartolo té disponibles els homes del filial, recursos com Ruben Enri, Alfred Planas o Adrià Arjona per acompanyar Miguel Linares a l’atac reusenc. Jugadors que ja han tingut molts minuts amb el primer equip, i que han demostrat el seu potencial en diverses ocasions.

Així doncs, el CF Reus buscarà aquest dissabte enllaçar dues victòries consecutives al camp d’un dels rivals més perillosos de la Segona Divisió A, per aconseguir sumar tres punts més i mantenir una posició tranquil·la a la classificació.

tracking