Diari Més

Enrique Martín: «Tot està bé; només fa falta guanyar»

El nou entrenador grana creu que és important que els jugadors tinguin la ment buida «perquè flueixin els seus propis valors»

Imatge de la roda de premsa d'Enrique Martín d'aquest divendres.

Enrique Martín: «Tot està bé; només fa falta guanyar»Youtube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou entrenador del Nàstic, Enrique Martín, creu que al seu equip només «li falta guanyar», ja que disposa de suficients factors per sortir del pou de la classificació deLaLiga1/2/3, de la qual és cuera amb sis punts.

La primera oportunitat per fer-ho serà aquest diumenge en el duel que el conjunt tarragoní lliurarà davant el Real Oviedo alNouEstadi.

Martín acumula tres entrenaments com a tècnic grana i, després d'ells, ha apuntat que «tot està bé, ara només fa falta que guanyem».

A part de les baixes conegudes del sancionatFalii dels lesionats Iván López, Ramiro Guerra i CésarArzo, Martín ha explicat que no jugarà el lateral esquerrà Abraham i que «Ucheté algunes molèsties, però veurem si pot arribar».

Pel que fa al tracte amb la plantilla, el preparador navarrès ha detallat als periodistes que «la idea és anar transmetent conceptes».

Martín creu que els jugadors estan completament preparats per «jugar amb tres o quatre enrere», encara que «en aquests temps estan més habituats a sistemes com el 4-4-2, el 4-2-3-1 o el 4-1-4-1».

«Aquí tots els jugadors són importants» ha subratllat el nou entrenador del Nàstic, que ha avançat que pensa donar protagonisme a alguns futbolistes del filial, elCFPobladeMafumet, que milita a Tercera Divisió.

Per a Martín és important que el jugador tingui la ment buida. «Crec que els futbolistes pensen massa i han de desembussar la ment perquè flueixin els seus propis valors», ha finalitzat.

tracking