Diari Més

Bartolo: «Si som capaços de ser forts i tenir personalitat podem guanyar»

L’exentrenador roig-i-negre Natxo González no podrà seure a la banqueta per l’expulsió contra el Córdoba

Imatge d'arxiu del tècnic roig-i-negre, Xavi Bartolo.

xavi bartolo, CF reus, entrenadorCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del ReusDeportiu, Xavi Bartolo, creu que el seu equip pot jugar-li de «tu a tu» al Deportivo de La Coruña, al qual s'enfrontaran aRiazoraquest dissabte a les 16 hores.

Bartolo ha opinat que «el Deportivo acaba de baixar de categoria i té una gran plantilla», però ha assenyalat que poden plantar-li cara si són capaços de contrarestar «els seus punts forts i incidir en les seves mancances».

El preparador roig-i-negre ha argumentat que «el Deportivo té molta qualitat individual en totes les posicions del camp», encara que s'ha mostrat convençut que el seu equip pot derrotar-lo si és capaç de «ser fort i tenir personalitat».

Bartolo s'enfrontarà a un vell conegut comNatxo González, actual entrenador del conjunt gallec i tècnic a Reus fins a fa dues temporades. «És una persona molt especial, ja que ha significat molt en la meva trajectòria i he après molt al seu costat», ha comentat. Tot i que González no seurà a la banqueta ja que va ser expulsat en el partit contra el Córdoba, i ha rebut dos jornades de sanció.

El Reus, amb 12 punts, està situat a la zona mitja de la taula després de la victòria del passat diumenge davant el Rayo Majadahonda(2-1). «Ha estat una setmana tranquil·la», ha reconegut.

tracking