Diari Més

Martín dirigeix l'entrenament més multitudinari dels darrers temps

Més d’un centenar de persones han assistit a la sessió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enrique Martín, nou entrenador del Nàstic, ha dirigit aquest dimecres el seu primer entrenament com a tècnic grana. Ha estat una sessió com les que fa anys que no es recorden, ja que més d’un centenar de persones, entre socis, seguidors i jugadors del futbol base del Nàstic, les que l'han seguit de prop.

Martín ja ha deixat la seva empremta ben aviat, ja que ha endarrerit el primer entrenament més de mitja hora. La seva presentació estava prevista per a les cinc de la tarda i ha començat amb un quart d’hora d’endarreriment. A les sis, quan estava planificat l’entrenament, Martín ha marxat cap al vestidor i ha tingut una mitja hora tancats als jugadors, als quals s'ha presentat i els ha explicat què vol d’ells.

Després, en l’entrenament, també ha deixat el seu segell. El caràcter d’aquest entrenador, de fet, és un dels principals motius pels quals l’ha fitxat el Nàstic. El que passi en els entrenaments serà el que s’acabi reflectint en els partits i, les victòries, seran la seva conseqüència.

Enrique Martín ha dirigit aquesta tarda el seu primer entrenament.

Martín dirigeix l'entrenament més multitudinari dels darrers tempsGerard Martí

tracking