Diari Més

La nova posició d'Adrián Guerrero, un bon recurs per Xavi Bartolo

El jove de Blanes juga com a lateral avançat, fent tasques en defensa i també en atac per l’equip reusenc

Imatge d'Adrián Guerrero en una jugada del partit de diumenge contra el Rayo Majadahonda.

La nova posició d'Adrián Guerrero, un bon recurs per Xavi BartoloOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adrián Guerrero, el jove del filial que va aconseguir tenir fitxa del primer equip del CF Reus Deportiu després d’una molt bona pretemporada, ha adquirit un rol molt actiu en els dos darrers partits de l’equip roig-i-negre.

Tant en l’enfrontament contra l’Sporting de Gijón (1-1), com en el partit de diumenge a l’Estadi contra el Rayo Majadahonda (2-1), Guerrero va jugar en una posició més avançada de la que havia ocupat habitualment en la pretemporada amb l’equip de Xavi Bartolo, com a quart defensa en el lateral esquerra.

En tots dos partits el CF Reus va demostrar un potencial ofensiu més gran del que havia pogut oferir en anteriors enfrontaments, i la posició avançada del jove Guerrero, que tot i seguir fent tasques defensives, també oferia una línia ofensiva clara des de la banda esquerra, juntament amb el joc agressiu que presentava per l’altra banda el lateral Ángel Bastos, podrien ser-ne els principals artífexs. Les seves contribucions a l’atac reusenc, podrien tenir molt a veure amb el bon paper de l’equip en les dues últimes jornades.

Sembla doncs, que la iniciativa de l’entrenador roig-i-negre, Xavi Bartolo, de donar més versatilitat als laterals, i introduir més construcció de joc a les bandes, serveixen per complementar l’agressivitat de la davantera de l’equip, un recurs necessari, ja que és precisament aquesta part de la plantilla, la més tocada tant pels problemes en les inscripcions d’alguns jugadors a l’inici de la temporada, com per les lesions, que han estat afectant el conjunt roig-i-negre durant les darreres setmanes.

Un lloc fix de titular

La nova posició d’Adrián Guerrero, un híbrid entre el cinquè defensa i el quart migcampista, que el converteix en un recurs versàtil que pot treballar en defensa o en atac, segons l’equip necessiti, podria valer al jove de Blanes, la posició de titular en els onzes de Xavi Bartolo per a les pròximes jornades de lliga, ara que al CF Reus Deportiu només li queda una competició per disputar. De fet, Adrià Guerrero ha estat titular en els enfrontaments contra l’Sporting a Astúries, i contra el Rayo Majadahonda a l’Estadi Municipal, i el seu bon rendiment, fa pensar que aquesta circumstància es podria repetir.

Guerrero va obtenir fitxa del primer equip roig-i-negre a l’agost, pel seu bon paper com a lateral esquerre en la pretemporada que va disputar a les ordres de Xavi Bartolo, i si el tècnic va decidir llavors, convertir-lo en un recurs habitual en les seves alineacions, la situació actual de l’equip, que ja ha obligat l’entrenador a disposar de manera assídua de diversos jugadors del CF Reus B, pot ser el detonant per convertir Guerrero en un habitual dels onzes inicials de l’equip roig-i-negre.

Aquest dissabte, el CF Reus Deportiu visita el camp del Deportivo, i caldrà veure si Xavi Bartolo opta per repetir el sistema de joc de les dues últimes jornades, un fet que no seria sorprenent, ja que ja s’ha pogut veure que l’estratègia de l’entrenador roig-i-negre, tendeix a conservar els recursos que li funcionen, com l’alineació intocable dels tres migcampistes: Mario Ortiz, Juan Domínguez i Gus Ledes.

tracking