Diari Més

Els jugadors del CF Reus fan pinya i celebren junts la victòria a l'Estadi

Diversos membres de l’equip van voler agrair el suport de l’afició roig-i-negra a través de les xarxes

Imatge de l'equip roig-i-negre durant la celebració de la victòria de diumenge al vestuari.

Els jugadors del CF Reus fan pinya i celebren junts la victòria a l'EstadiCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu va aconseguir diumenge la primera victòria a casa de la temporada, i la importància aquesta fita per a la plantilla roig-i-negra va quedar reflectida en les xarxes socials dels diversos futbolistes, que van voler celebrar-ho de cara al públic.

Ja al final del partit contra el Rayo Majadahonda (2-1) es va notar la diferència dels altres enfrontaments que, fins ara, s’havien disputat a l’Estadi Municipal de Reus, i que havien acabat en derrota o empat. Tant per l’actitud dels jugadors roig-i-negres, com per la resposta del públic, que va celebrar el gol de Juan Domínguez com si es tractés d’una final.

Pel que fa a l’equip, de seguida que l’àrbitre va xiular el final del partit, es va dirigir cap al gol Nord, la zona on s’aplega part de l’afició que més es fa sentir durant els partits, per celebrar amb ells els tres primers punts aconseguits a casa, i també van voler agrair a la resta dels seguidors que hi havia a l’Estadi el seu suport durant el partit.

Després de quatre jornades sense guanyar, per a l’equip dirigit per Xavi Bartolo era necessària una victòria, i sobretot, la de diumenge va tenir una especial importància per haver-la pogut dedicar als aficionats roig-i-negres, després del suport que aquests van mostrar a l’equip durant el dur inici de temporada, en què l’arrencada del campionat va estar marcada pels problemes amb les inscripcions dels jugadors, derivats del límit salarial imposat al club de la capital del Baix Camp per part de LaLiga, organitzadora del campionat.

Els roig-i-negres van aconseguir, finalment, el primer triomf a l’Estadi Municipal, i després d’un desplaçament com el de la jornada anterior, en què, tot i haver fet un molt bon partit, i haver merescut la victòria, els homes de Bartolo no van poder passar d’un empat al camp de l’Sporting de Gijón (1-1).

Diversos jugadors de l’equip roig-i-negre van voler compartir l’alegria per la victòria a les xarxes socials; el defensa Ángel Bastos, que va tenir un paper destacat durant tot el partit, va piular «Primera victòria de l’equip a casa... molt feliços de poder dedicar-la a l’afició!», el jove del filial roig-i-negre Alfred Planas també va compartir la seva alegria per la victòria, i va agrair als seus companys i als seguidors el seu suport.

Diversos jugadors van coincidir a anomenar el suport de l’afició en la seva celebració, com va ser el cas d’Adrià Guerrero, que va dir «Gran victòria d’ahir a casa i enorme la nostra afició, aquest equip ho donarà tot sempre. Seguim!», un missatge més concís va ser el que va compartir el jove Gonzalo Pereira, que va piular que la suma de l’esforç amb els seguidors, resultaven en els tres punts.

L’altre jugador del filial Ruben Enri va apuntar que el millor era «celebrar la victòria amb la teva afició» i va agrair també, el suport incondicional dels seguidors roig-i-negres.

Un grup molt unit

L’equip reusenc va penjar una imatge de tot l’equip celebrant el triomf de diumenge al vestidor, en la fotografia també hi apareixen els lesionats Ricardo Vaz i Mikel Villanueva, que no van voler perdre’s la celebració amb els seus companys.

L’entrenador del CF Reus, Xavi Bartolo, ja havia apuntat en diverses ocasions, i ho va tornar a remarcar el passat diumenge en la roda de premsa posterior al partit contra el Rayo Majadahonda, que els jugadors formen un grup molt sòlid, que està molt unit, i que disposa d’una capacitat de treball enorme.

Un fet que evita que l’equip compti amb una gran força moral, tot i la situació de la plantilla, que s’ha vist afectada pels problemes en les inscripcions, que van impedir que el grup pugui comptar amb homes tan importants com Karim Yoda, Tito, Vítor Silva, Dejan Lekic o Isaac Cuenca, i les lesions, que havien deixat la davantera roig-i-negra en una situació realment precària en les darreres jornades.

Al grup avui li toca tornar a la feina després de la victòria, i començar a pensar en el partit de dissabte que ve al camp del Deportivo.

tracking