Diari Més

Enrique Martín apunta a la banqueta del Nàstic

El Consell d'Administració es reunirá aquesta tarda a les 19 hores per destituir a Gordillo i acabar de decidir el nou entrenador

Enrique Martín.

Enrique Martín apunta a la banqueta del NàsticEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Antonio Gordillo deixarà de ser l'entrenador del Gimnàstic de Tarragona després de la reunió que mantindrà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el Consell d'Administració del Nàstic.

La decisió ja està presa. Després de la derrota d'ahir a Lugo (1-0) i dels mals resultats de l'equip en les deu primeres jornades de Lliga, José Antonio Gordillo passarà a ser història per a deixar el seu lloc a un nou tècnic que tindrà un perfil completament diferent al seu.

Serà un entrenador amb molts partits a Segona A, amb l'experiència que creu el club que és necessària per sortir del pou en el qual s'ha endinsat. Entre els candidats, el que més números té és Enrique Martín, un tècnic que compta amb molts pretendents però que ja hauria tingut una presa de contacte amb el club en els darrers dies.

Martín és el tècnic que va salvar la passada temporada a l'Albacete. Va arribar amb un equip pràcticament sentenciat i abocat al descens a Segona B i va protagonitzar una gran remuntada que li va permetre als manxecs, fins i tot, somiar amb una promoció d'ascens que, finalment, va quedar molt lluny.

Enrique Martín és el principal candidat i, si finalment el Nàstic no arribés a un acord amb ell, hi ha més possibilitats. Lucas Alcaraz ja s'ha compromès amb el Zaragoza i també era un dels tècnics que agradava, pel que el cercle es va tancant.

Una tercera opció seria la de Raúl Agné, que també es troba a l'atur i que també compta amb experiència a Segona Divisió A.

Arnal Llibert

Durant la reunió que mantindrà el Consell d'Administració aquesta tarda també es posarà sobre la taula la situació de la direcció esportiva. No hi ha indicis que facin preveure que el club prendrà cap decisió envers el director esportiu, Arnal Llibert, però sí que es tractarà la planificació esportiva, que també s'ha demostrat que potser no va ser la més adequada. Llibert compta amb el suport del club i, de moment, la seva figura sembla no estar qüestionada.

Gordillo entrenarà

L'encara entrenador grana, José Antonio Gordillo, dirigirà el seu darrer entrenament aquesta tarda, a les 17 hores. Després d'aquesta sessió, està previst que se li comuniqui la decisió de no continuar comptant amb ell.

Els jugadors van arribar de matinada després que el seu vol, previst a les 23.40 hores des de La Corunya, es cancel·lés i haguessin d'agafar un altre avió des de Santiago de Compostel·la a les 2.10 hores. Per tant, han arribat a casa molt tard i la sessió s'ha endarrerit fins a les 17 hores a l'annex i al Nou Estadi.

tracking