Diari Més

Només val guanyar

El Nàstic visita Lugo (16 hores) en un duel en el qual Gordillo s'hi juga el lloc

Mejías salta per intentar impactar amb el cap a l'esfèrica durant el partit contra el Majadahonda.

Mejías no s'entrena amb el Nàstic per molèstiesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona ha sumat tan sols un triomf en els nou partits de Lliga que ha disputat, motiu pel qual ja han aparegut les urgències i el triomf s'ha convertit en una cita necessària per a poder romandre a Segona A.

El duel d'aquesta tarda a Lugo (16 hores) també és un partit clau per a l'entrenador grana, un José Antonio Gordillo que aquesta setmana ha rebut un utimàtum per part del club i que, si no suma els tres punts, serà destituït com a tècnic del primer equip. Per tant, duel a cara o creu per a l'andalús.

L'entrenador recupera a futbolistes importants per a l'equip, com ho són els centrals Raúl Albentosa i Josua Mejías, els quals s'han recuperat de les seves respectives lesions i apunten a la titularitat.

Al davant, un Lugo amb vells coneguts com el que va ser director esportiu del Nàstic, Emilio Viqueira, o futbolistes que també van passar pel club tarragoní com Jean Marie Dongou, Juan Muñiz, Alberto Varo o Rayco.

Amb sis punts, el Nàstic és el cuer de Segona A després de l'empat d'ahir del Córdoba davant del Deportivo, mentre que el Lugo, amb nou, tampoc està protagonitzant un bon inici de temporada.

Isaac Becerra es mantindrà sota pals i, en els laterals, també continuaran Sebas Coris i Abrahám.

El centre del camp podria protagonitzar un canvi, el de Javi Márquez per David Rocha, deixant a Fali com a representant defensiu en aquesta demarcació.

El bon partit de Brugui contra l'Alcorcón el podria mantenir en una de les bandes, ja que en l'altra segurament repetirà Tete Morente. A dalt, el màxim golejador de l'equip, Manu del Moral, formaria parella amb un Barreiro que ja està al cent per cent.

tracking