Diari Més

Andreu: «Demà reunirem al Consell d'Administració i decidirem què fem»

El president del Nàstic anuncia que encara no hi ha una decisió presa, encara que tècnic ho té negre

Josep Maria Andreu.

Andreu: «Estic indignat»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Nàstic va explicar després de la derrota dels seus a Lugo que «tenim previst reunir demà al Consell d’Administració i decidirem què hem de fer. El que tenim clar és que estem tristos. Tots sabíem que veníem a guanyar el partit i ni hem empatat. Estem tots molt tocats».

Per tant, encara no hi ha cap decisió definitiva al respecte tot i l’ultimàtum que se li va doanr a l’andalús després de perdre contra l’Alcorcón. «El Consell haurà d’analitzar la situació que estem vivint. Crec que tenim una bona plantilla, però que no hem tingut sort», va continuar argumentant el president, qui va confirmar que aquest dilluns Gordillo entrenarà a l’equip i que no serà fins a la tarda quan es prengui una determinació sobre si continua o no.

Andreu es va mostrar molt trist perquè «juguem partits i no guanyem i, si jugues i no guanyes, no puntues, és la llei del futbol».

Per la seva banda, Gordillo, instants abans va deixar clar que no és decisió seva el fet de continuar al Nàstic .«No puc entrar aquí. M’he dedicat a treballar i no a pensar en altres coses. No surten les coses i hi ha un Consell d’Administració que està per aquestes coses», va dir l’encara entrenador del Nàstic.

El cert és que ara mateix no hi ha gaires possibilitats que Gordillo arribi al partit de diumenge contra l’Oviedo, ja que el Consell d’Administració té força clar que un relleu a la banqueta és la solució que necessita l’equip.

tracking