Diari Més

A per la primera victòria local

El CF Reus només suma dos punts com a local, mentre que el Rayo Majadahonda suma tres punts a domicili

Imatge d'arxiu de Fran Carbia en un partit de la temporada passada.

Carbia haurà de ser l'eix de l'atac del CF Reus mentre durin les baixes per les fitxesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus buscarà avui (18 hores) la primera victòria local contra un equip que tan sols ha aconseguit una victòria lluny del Wanda Metropolitano que, curiosament, la van obtenir a Tarragona contra el Nàstic. Els de Xavi Bartolo venen de jugar el partit de copa entre setmana contra l’Almeria on van caure derrotats per tres gols a un, per tant, ara poden estar completament centrats en la lliga per mantenir la categoria.

Els roig-i-negres necessiten treure quelcom positiu per no caure en places de descens, ja que tan sols el separa un punt. Si l’equip del Baix Camp aconseguís la primera victòria com a local, empataria amb el Rayo Majadahonda i posaria més terreny de per mig amb el descens. Per buscar els tres punts, Bartolo no podrà comptar ni amb Villanueva, ni amb David Querol ni Ricardo Vaz, però si que podrà fer-ho amb Carbia, que es va perdre el darrer partit de lliga per lesió però ja va estar present al partit de Copa on va ser titular juntament amb Carbonell, també plenament recuperat de la seva lesió.

Linares, que suma tres gols en els darrers tres partits que ha disputat, tornarà a estar acompanyat per Carbia en atac i, molt probablement, també Alfred. A la defensa, Olmo repetirà com a titular després de la llarga baixa de Villanueva, lesionat ara fa tres jornades contra l’Almeria.

El Rayo Majadahonda només ha aconseguit una victòria a domicili, i va ser en terres tarragonines, contra el Nàstic el passat dos de setembre. Els madrilenys buscaran la segona victòria lluny del Wanda i la tercera seguida a la lliga després de superar a Sporting i Real Oviedo en les darreres dues jornades.

El Rayo ocupa la 13a posició, tres punts per sobre del Reus. El tècnic, Antonio Iriondo recupera al defensa Héctor Verdés però segueix arrossegant les baixes d’Andújar i Carlitos, a qui s’afegeix Jorge García, que es va retirar del partit de Copa abans de temps per unes molèsties, i també Carcelén per acumulació de targetes grogues. Iriondo tampoc ha convocat a Schiappacasse, Echu i Salcedo per decisió tècnica.

tracking