Diari Més

Gordillo: «Sento el suport dels jugadors i del cos tècnic»

L'entrenador grana treu pressió a la plantilla i afirma que ha tingut «una bona setmana de treball»

El tècnic del Nàstic, José Antonio Gordillo, durant la roda de premsa.

Gordillo: «S'ha de veure un Nàstic al 100% per poder guanyar»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, José Antonio Gordillo, sap que un mal resultat en el camp del Lugo diumenge que ve podria precipitar la seva destitució, però ha assegurat avui divendres que sent «el suport dels jugadors i el cos tècnic» per seguir.

Una sola victòria en els primers nou partits de la campanya obliguen al tècnic del conjunt català a guanyar en l'Anxo Carro per treure de la zona calenta de la taula al seu equip, penúltim amb els mateixos punts (6) que el cuer.

«Des que vaig arribar aquí, em dedico a entrenar i no diré res que vagi en contra dels meus jugadors, però hi ha coses que no puc controlar», ha apuntat Gordillo.

El preparador del conjunt tarragoní ha volgut treure pressió als seus jugadors: «Hem tingut una bona setmana de treball i estan preparats per afrontar el partit com qualsevol altre».

Gordillo ha destacat el centre del camp del Lugo, amb els noms propis de Seoane i Pita, i ha reconegut que l'equip gallec «no viu el seu millor moment», encara que tingui una bona proposta futbolística.

tracking