Diari Més

Dimiteix en bloc l'equip mèdic del Nàstic per la «crisi» de les lesions

Pablo Arévalo va dimitir ahir, mentre que Paco Rubio va oferir el seu càrrec a disposició mentre l’equip estava d’estada a Olot

Pablo Arévalo i Paco Rubio, abans que el Nàstic disputi un partit al Nou Estadi.

Els serveis mèdics del Nàstic posen damunt de la taula la seva dimissióNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei mèdic del Gimnàstic de Tarragona ha dimitit en bloc. Els dos metges amb què compta el club tarragoní han presentat la seva dimissió i, si el Nàstic les acaba acceptant, l’entitat grana es quedarà orfe en aquest departament.

Tant Paco Rubio com Pablo Arévalo han dimitit davant del Consell d’Administració del Nàstic. La situació entre els serveis mèdics i el cos tècnic és insostenible i, aquesta circumstància, ha motivat que els dos metges hagin decidit deixar en mans del club el seu futur.

Paco Rubio va dimitir després de la darrera estada a Olot de l’equip tarragoní. En no tenir camp per a poder entrenar en condicions, el Nàstic va prendre la determinació de marxar a La Garrotxa per a continuar amb els seus entrenaments. A principis d’octubre, els futbolistes de la primera plantilla del Nàstic van marxar cap a terres gironines per a poder continuar amb la seva preparació.

Allí, una sèrie de desavinences entre els serveis mèdics i el Nàstic van motivar que Paco Rubio, un dels dos sanitaris, posés damunt de la taula la seva dimissió. José Antonio Gordillo, entrenador del Nàstic, i part del seu cos tècnic, no entenien com hi podia haver futbolistes que triguessin tant a recuperar-se de les seves respectives lesions.

Després d’uns dies sense contratemps però no sense discussions, ahir va haver-ni novetats pel que fa als serveis mèdics del Nàstic. L’altre metge que s’ocupa dels jugadors, Pablo Arévalo, va dimitir. Era una situació que es veia a venir però que fins ahir, en el dia que l’equip descansava, no es va acabar fent una realitat. Va ser tota una bomba al club, ja que aquest treballador és una persona molt estimada i molt valorada a l’entitat. Ara, per tant, el Nàstic té al damunt de la taula dues dimissions que, segurament, haurà d’acabar acceptant, i que motivaran que el Nàstic hagi de contractar a nou personal mèdic.

El fet és que, des que es va iniciar la temporada, la infermeria ha estat plena a vessar. Sempre l’ocupaven molts futbolistes i, quan n’entraven uns, en sortien uns altres. Les lesions de bíceps femoral, que han estat múltiples des que va iniciar la campanya, han castigat molt a un Nàstic que també es va trobar amb futbolistes que van arribar al club després de travessar lesions de genoll que han acabat sortint, com ara les d’Iván López o de Ramiro Guerra. El primer ha recaigut de la lesió que va patir al Levante la campanya passada i, el segon, ha tornat al dic sec després de lesionar-se del mateix genoll que el va deixar fora de combat bona part de la temporada anterior.

tracking