Diari Més

La FCF guardona els millors jugadors, entrenadors i àrbitres catalans

Els davanters Mariano i Jonathan Soriano van rebre el premi al Màxim Golejador

Tots els guardonats a la setena Gala de les Estrelles de la Federació Catalana de Futbol.

La FCF guardona els millors jugadors, entrenadors i àrbitres catalansFCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm va viure ahir una de les seves nits més especials, amb la celebració de la setena Gala de les Estrelles, en la qual la Federació Catalana de Futbol (FCF) va premiar els millors esportistes, entrenadors i àrbitres del món del futbol i del futbol sala. Diferents personalitats del món de l’esport, així com polítics i d’altra gent rellevant va fer acte de presència a una cita on, com cada any, no hi va faltar ningú.

Àlex Granell, futbolista del Girona FC de Primera Divisió, va ser nominat millor jugador de futbol, mentre que en categoria femenina aquest guardó va anar a parar a Marta Corredera, que milita al Levante UD però que també va jugar a l’Atlético de Madrid.

El futbolista amb més projecció va ser el centrecampista Carles Aleñá, del Barça, mentre que la jugadora més prometedora va ser Maria Llompart, que forma part de la disciplina del RCD Espanyol. El millor entrenador de futbol es va dividir en dos, de forma que van emportar-se el premi tant Sergio González, tècnic del Valladolid, com Rubi, que va pujar el Huesca a Primera Divisió tot i que ara forma part de l’Espanyol. El premi al millor àrbitre va anar a parar a Xavier Estrada Fernández.

Futbol sala i Andreu Subies

Pel que fa a la disciplina de futbol sala, Marc Tolrà, que va començar l’any al Barça Lassa i ara milita al Benfica FS i Berta Velasco, de l’AE Penya Esplugues, van aconseguir el guardó a millors jugadors, mentre que el millor tècnic va ser Javi Rodríguez, pel seu pas al Gyor i al Futsal Marigliano.

També es va condecorar al màxim golejador (Johathan Soriano, al Beijing Sinobo Guoan i Mariano Díaz, Olympique Lyonnais i Real Madrid) i la màxima realitzadora, que va ser Alexia Putellas, del FC Barcelona. A banda d’aquests guardons, també es va entregar el Premi Jurat per Andreu Subies, actual vicepresident de la Real Federación Española de Fútbol i president de la FCF durant set anys.

tracking