Diari Més

Tir amb arc

Èlia Canales es fa amb la medalla de plata als Jocs Olímpics de la Joventut

L'arquera del Club de Tir amb Arc Constantí ha quedat segona en la categoria d'arc recobrat femení

Èlia Canales, en una imatge d'arxiu.

Èlia Canales es fa amb la medalla de plata als Jocs Olímpics de la JoventutCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, ha fet història. La jove de 17 anys ha guanyat la plata en la categoria d’arc recobrat femení als Jocs Olímpics de la Joventut que se celebren a Buenos Aires.

Després de superar dilluns l'australiana Laura Paeglis als setzens de final per 6-2, la jove arquera afrontava aquest dimarts una tarda frenètica. La jornada ha començat amb la disputa de l’eliminatòria de vuitens de final davant l’alemanya Clea Reisenweber, a qui la del club constantinenc ha superat també per 6-2.

Seguidament Canales va disputar l'eliminatòria de quarts de final contra la nord-americana Catalina Gnoriega. La jove ha obtingut classificació per a semifinals amb un resultat 7-3 al seu favor. Ja a semifinals, ha superat la mexicana Valentina Vázquez Cadena per un ajustat 6-4.

A la gran final, la rival ha estat l'arquera xinesa Mengyao Zhan, que s'ha acabat imposant-se per 6-2 obtenint la medalla d'or. D’aquesta manera, Èlia Canales s’ha fet amb la medalla de plata, la qual situa Constantí a dalt de tot de l’elit del Tir amb Arc a nivell mundial.

tracking