Diari Més

López Toca dirigirà el Lugo-Nàstic i, Domínguez Cervantes, el Reus-Rayo Majadahonda

Els dos partits es disputaran diumenge, a les quatre i a les sis de la tarda, respectivament

José Antonio López Toca, abans del Reus-Zaragoza.

López Toca dirigirà el Lugo-Nàstic i, Domínguez Cervantes, el Reus-Rayo MajadahondaCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Antonio López Toca serà l’àrbitre encarregat de dirigir el partit que enfrontarà al Lugo i al Nàstic de Tarragona aquest diumenge a l’Ángel Carro a partir de les quatre de la tarda.

El col·legiat càntabre, de 35 anys, afronta enguany la seva segona temporada a la categoria de plata del futbol espanyol i enguany ja ha dirigit un partit de l’equip veí, el Reus. Va ser el de l’empat sense gols a l’Estadi Municipal de la segona jornada de Lliga. Té una mitjana de 4,57 cartolines grogues per enfrontament i de 0,1 vermelles.

Pel que fa al Reus, l’encarregat d’arbitrar el partit que els enfrontarà al Rayo Majadahonda a l’Estadi serà el malagueny Abrahám Domínguez Cervantes. El partit arrencarà a les sis de la tarda. A Domínguez Cervantes se’l recorda pel partit Las Palmas-Nàstic, on va expulsar injustament el central grana César Arzo amb el marcador 0-0, en un partit que va finalitzar amb golejada. Aquest àrbitre té una mitjana de 4,23 targetes grogues per duel i de 0,15 vermelles.

Per altra banda, el Reus també coneix l’àrbitre de Copa a Almeria d’aquest dijous (nou de la nit). Serà Valentín Pizarro Gómez, que té una mitjana de 5,11 grogues i de 0,26 vermelles.

tracking