Diari Més

Gordillo: «A partir del primer gol vam patir faltes de concentració greus»

El tècnic grana va opinar que «quan tothom estigui bé, hi ha plantilla per salvar la categoria»

José Antonio Gordillo, gesticulant a la seva àrea tècnica.

Gordillo: «A partir del primer gol vam patir faltes de concentració greus»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Antonio Gordillo, entrenador del Nàstic, va valorar el duel contra l’Alcorcón reconeixent que els seus no havien merescut més que la derrota. «La situació d’ahir va ser molt complicada, igual que ho va ser la setmana. Vam començar bé els primers cinc o sis minuts amb una ocasió d’Uche, però a partir del primer gol l’equip es va descentrar i vam patir faltes de concentració i de tensió molt greus. Ells defensen molt bé i són molt directes quan ataquen. Les dues primeres arribades per part seva van ser gols i, en general, van ser millors», va detallar l’entrenador qui, per contra, va expressar que en la part del duel que es va disputar ahir, «hem competit bé, hem generat, hem marcat un gol i hem gaudit de l’u contra u de Luis».

Sobre el fet de deixar fora a Roger Figueras tot i haver estat titular poques hores abans, Gordillo va voler deixar ben clar que «no és el responsable de res. Tenia una targeta groga i ho estava passant malament amb Nono». També va valorar l’expulsió de Luis Suárez, la qual va censurar per la forma com es va produir: «És la tònica de cada partit. És una targeta estúpida la de Luis, però és el de cada setmana. Quan arribi el dijous o el divendres, veurem de quins jugadors podem disposar».

També va parlar de la nova posició de Sebas Coris, el lateral dret, que és una posició més natural per a ell. Que continuï com a defensor «ho valorarem i crec que ha fet un bon treball. Té capacitat per jugar en aquesta demarcació», va puntualitzar Gordillo.

«Estem preocupats»

L’entrenador té molta confiança en els seus i creu, sincerament, que «aquest equip sortirà endavant. Estem preocupats, és lògic, però ja tinc els cinc sentits en guanyar a Lugo». «El president està preocupat, però entenc que més enllà d’això no hi ha res», va afegir, tot deixant clar que no veu que hi hagi possibilitats, de moment, d’un relleu a la banqueta.

«Crec molt en els estats d’ànim. Ells ens han comentat que els costa quan encaixem un gol Hi ha gent que reacciona d’una manera i gent que ho fa d’una altra forma. Estem intentant solucionar-ho», destacava, al mateix moment que parlava de l’últim lesionat: «El cas d’Iván López ens deixa molt coixos, però quan tinguem a tots els jugadors disponibles i bé físicament hi ha plantilla per a salvar la categoria».

Sobre les lesions, en general, va deixar un missatge clar. «Tant el president com el director esportiu saben què penso i què opino», va apuntar. «Hi ha jugadors que tenen qualitat en la passada, però que no l’estan demostrant. Crec que pot tenir a veure la qüestió d’ànim», va sentenciar l’entrenador del Nàstic.

tracking