L'exgrana Aleix Coch es destapa com a golejador amb el Sabadell a Segona B

El central ha marcat quatre dels vuit gols del seu equip, dos d’ells en el darrer duel de Lliga

Coch celebra un dels quatre gols anotats aquesta campanya.

L'exgrana Aleix Coch es destapa com a golejador amb el Sabadell a Segona BCE Sabadell

Aleix Coch és un d’aquells futbolistes que, per qualitat i per condicions, podria haver triomfat a Tarragona. Ara bé, en el món del futbol, en ocasions, les presses no són bones conselleres i en el cas del central així va ser.

Ara, el tarragoní brilla al Sabadell del grup tercer de Segona Divisió B. Tot i que és defensa central, Coch ha marcat quatre dels vuit gols que ha anotat fins ara el club que el té en nòmina i s’ha convertit, sense cap mena de dubte, en l’heroi de principis de temporada a l'entitat sabadellenca.

De fet, Aleix Coch va ser un dels màxims responsables de la victòria aconseguida pel Centre d’Esports contra l’Espanyol B aquest cap de setmana. La Nova Creu Alta va acollir un partit molt intens que va finalitzar 3-2 a favor dels locals.

Als 50 minuts, el resultat era de 0-2 a favor del filial espanyolista, però la cosa va canviar en qüestió de minuts. En el 63’ i en el 78’, Aleix Coch va marcar dos gols que van situar un empat que va trencar Antonio Domínguez quan havien passat tres minuts del temps afegit.