El Reus veu com se li escapen els punts de les mans

Tot i l'actitud dels roig-i-negres, el Granada s'ha acabat imposant (1-2)

Linares intentant rematar l'esfèrica

El Reus veu com se li escapen els punts de les mansCF Reus

ElCFReusDeportiuha tornat a veure com se li escapen els tres punts aquest diumenge a l'Estadi Municipal, un partit en què el Granada ha fet valer la superioritat de què ha gaudit durant la primera part, i ha sapigut aprofitar les ocasions per acabar enduent-se la victòria de Reus. Tot i que el paperdels roig-i-negres durant el partit ha estat molt diferent del de la passada jornada, en què vanperdreper 2-0 al camp de l'Almería, el resultat ha acabat sent similar, i ha significat una altra jornada sense sumar per als homes de XaviBartolo.

L'equip visitant s'ha imposat de manera prou clara durant la primera meitat del partit, quan, tot i alguns intents delCFReusDeportiuper generar ocasions de perill, l'autor de la majoria d'aproximacions a porteria ha estat el Granada. Una superioritat que s'ha traduït en el gol de Víctor Díaz, al minut 28, que ha avançat el seu equip en el marcador, i semblava que així establia qui seria el dominador del partit.

Però elCFReus no s'ha rendit, i tot i que tímidament, ja ha mostrat el perill que era capaç de generar durant els últims minuts de la primera part amb ocasions de Borja Herrera, AlfredPlanasiShaqMoore, que s'han apropat a la porteria deRuiSilva, tot i que elsroig-i-negres no han estat capaços d'acabar de definir i d'igualar el resultat en el marcador durant els primers 45 minuts del partit.

El guió de l'enfrontament ha canviat just després del descans, com ja va passar en el derbi tarragoní de fa dues setmanes, els homes de XaviBartolohan saltat al terreny de joc amb una actituddiferent a lasegona part del partit. Però el canvi en el paperdels roig-i-negres no ha estat suficient per acabar garantint una victòria, o almenys un empat, per alCFReusDeportiu.

El canvi en el joc s'ha notat de seguida, ja queMiguelLinares, rematant una jugada que havia iniciat Borja Herrera, ha igualat el resultat a l'electrònic, i ha iniciat uns minuts de domini reusenc, que, malauradament, els jugadorsroig-i-negres no han estat capaços de traduir en més gols. Una mancança que han lamentat quan al minut 75, AntonioPuertasha tornat a avançar el seu equip amb l'1-2.

Després del segon gol del Granada, elCFReus ho ha seguit intentant, com per exemple la rematada deRubenEnria pocs minuts per al final del partit, que ha sortit desviada de la porteria del Granada, però el canvi en el resultat ha significat un cop moral per als homes de XaviBartolo, que han vist com se'ls tornaven a escapar els tres punts. I com se'ls escapava, també, la possibilitat de regalar una victòria a la seva afició.

Reus. Edgar Badia,ShaqMoore(ÁngelBastos, 60'),AlejandroCatena, JesúsOlmo, Borja Herrera, AlfredPlanas,

JuanDomínguez,MarioOrtiz, Martí Vilà (RubenEnri, 60), MiguelLinares iGusLedes.

Granada.RuiSilva, Víctor Díaz,Germán, Martínez,

ÁlexMartínez,FedeS., Montoro,Vadillo(F.Vico, 80'), AntonioPuertas(Quini, 87'),PozoiAdriánRamos(Rodri, 65').

Gols. 0-1, Víctor Díaz(28'); 1-1,MiguelLinares(49'); 1-2,Puertas (75').

Àrbitre. David PérezPallas(Gallec). Va mostrar la targeta groga als localsÁngelBastos iGusLedes, als visitants Aaron iRuiSilva.

Incidències. L'Estadi Municipal de Reus va acollir 2.475 espectadors.