Diari Més

La primera edició de la Gran Fondo Tarraco supera els 1.000 participants

Els primers participants han completat el circuit en poc més de quatre hores

La meta de sortida de la marxa

La primera edició de la Gran Fondo Tarraco supera els 1.000 participantsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 1.000 ciclistes han participat en la primera edició de la Gran Fondo Tarraco, organitzada pel Club Ciclista Campoclaro. La marxa cicloturista, de 128 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell, ha començat a les vuit del matí a l’Anella Mediterrània i poc després de quatre hores han començat a arribar els primers participants a la meta de l’Arrabassada.

El circuit ha recorregut el litoral de la ciutat de Tarragona, el barri del Serrallo i les seves platges, i les carreteres de l’interior del Camp de Tarragona, amb el Coll de Montagut com a principal dificultat. Tot i que el control final es trobava a l’Arrabassada, el circuit continuava fins al mateix punt de partida, l’Anella Mediterrània, on els ciclistes han gaudit d’una Pasta Party amb beguda i menjar per a tots.

Segons apunten des de l’organització, els participants han valorat «molt positivament» aquesta primera edició i molts asseguren que repetiran. El president del Club Ciclista Campoclaro, Diego Boss, agraeix la tasca que han realitzat els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i els voluntaris. «Sense aquest equip humà format per més de 200 persones, la Gran Fondo Tarraco 2018 no hagués estat possible», afirma Boss.

Per finalitzar el cap de setmana, demà a partir de les nou del matí tindrà lloc una contrarellotge per equips de 15 quilòmetres pel Moll de Costa i les platges de la ciutat de Tarragona. Aquesta prova comptarà amb la participació de més de 250 ciclistes que avui han realitzat la marxa cicloturista.

Un dels moments de la marxa

La primera edició de la Gran Fondo Tarraco supera els 1.000 participantsCedida

La Pasta Party que han celebrat al final de la marxa

La primera edició de la Gran Fondo Tarraco supera els 1.000 participantsCedida

tracking