Diari Més

El Reus trobarà un rival fort i amb encert de cara al gol en el Granada

L’equip andalús, dirigit per Diego Martínez, visita l’Estadi Municipal aquest diumenge a les dotze del migdia

Imatge d'un partit del Granada CF d'aquesta temporada a l'Estadi Nuevo Los Cármenes.

El Reus trobarà un rival fort i amb encert de cara al gol en el GranadaGranada CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu rep aquest diumenge a les dotze del migdia a l’Estadi Municipal el segon classificat de la Segona Divisió A, el Granada. Un rival molt potent, que ha encetat la temporada de forma molt positiva i que té la intenció de quedar-se a les places altes de la classificació.

L’equip andalús, dirigit per Diego Martínez, ha sumat punts en gairebé totes les jornades de lliga, a excepció de la sisena, en què va perdre al camp del Deportivo de la Corunya per 2-1, i se situa segon a la taula amb catorze punts, sis més que el Reus. A més, l’equip andalús és el màxim golejador de la categoria.

L’equip granadí ha mostrat una evolució molt bona durant l’inici d’aquesta temporada, i sobretot, comparant-la amb el paper dels andalusos a la temporada anterior, la primera a la Segona A, després del descens. Enguany, el Granada es mostra molt més seriós en defensa, tot i que ha encaixat gols en gairebé tots els partits que ha disputat, però sobretot, ha demostrat tenir molt més encert de cara al gol.

A més, l’equip andalús ha demostrat tenir una gran amplitud de recursos ofensius, amb Antonio Puertas com a màxim golejador amb cinc dianes, però també, amb set jugadors més que han vist el gol aquesta temporada.

La situació positiva del Granada, que ha aconseguit quatre victòries i dos empats en les set primeres jornades de lliga, contrasta amb la situació del CF Reus Deportiu, que tot i que ha aconseguit puntuar en diverses ocasions, i es manté a la zona mitjana de la taula, encara uns mesos realment complicats amb els pocs recursos de plantilla de què disposa l’entrenador roig-i-negre, Xavi Bartolo.

El CF Reus Deportiu s’ha proposat seguir sumant punts a la lliga, tot i les circumstàncies complicades que envolten l’equip, però ho tindrà realment difícil contra el rival d’aquest diumenge a l’Estadi Municipal, el Granada, que suposarà un repte complicat per als homes de Xavi Bartolo. Ja que la seva ofensiva posarà les coses complicades a una defensa roig-i-negra que, tot i seguir comptant amb gran part dels seus efectius, va protagonitzar un paper realment preocupant al partit de diumenge passat al camp de l’Almería.

A més, el factor que podria aprofitar el Reus per plantar cara al segon classificat de la categoria, que és la tendència dels homes de Diego Martínez a encaixar gols en gairebé tots els partits, serà un factor difícil d’explotar per als roig-i-negres, que, si es confirmen la baixa de Fran Carbia per al partit a l’Estadi Municipal, i continuen les de Ricardo Vaz i Àlex Carbonell, arribarà al partit amb poquíssims recursos ofensius.

Així doncs, el CF Reus Deportiu, que ahir ja s’entrenava amb normalitat, tot i que ho feia a les instal·lacions que el club roig-i-negre té a Cambrils, a causa de les obres als camps d’entrenament de Reus, haurà de treballar de valent aquest diumenge si vol aconseguir arrencar algun punt al Granada.

La victòria pendent a casa

A banda de la motivació habitual per intentar aconseguir una victòria contra l’equip andalús aquest diumenge, el Reus compta amb el repte afegit d’intentar regalar a la seva afició, que enguany ha estat responent a la crida de l’equip, i ha acudit a l’Estadi Municipal per animar els roig-i-negres, la primera victòria a casa de la temporada, que de moment, sembla que no arriba.

Els homes de Xavi Bartolo van aconseguir un preuat empat contra el Zaragoza en el primer partit a casa (1-1), després van veure com se’ls escapava la possibilitat de remuntar contra l’Albacete (1-2) en el segon partit a Reus, i finalment, només van ser capaços d’igualar el gol inicial del Nàstic de Tarragona en el derbi que es va disputar a l’Estadi Municipal el dia de Santa Tecla (1-1). El Reus doncs, s’enfronta al repte d’intentar aconseguir una victòria aquest diumenge, que seria molt preuada per a l’afició.

tracking