Diari Més

El Barça canvia d'escut: sense lletres i més pilota

El club el presenta com una adaptació a mitjans digitals i potenciant els colors blau i grana

Muntatge fictici de jugadors del Barça amb el nou escut a la samarreta.

El Barça canvia d'escut: sense lletres i més pilotaFC Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Fútbol Club Barcelona ha anunciat que presentarà a votació en la pròxima Assemblea una evolució del seu escut, pràcticament igual que el primer però en el que s’eliminaran les lletres 'FCB', que s’han vist en el centre del mateix durant els últims anys.

El club ha presentat un nou disseny, venent-lo com una «evolució fidel als elements històrics de l’escut: la Ciutat, Barcelona; el País, Catalunya; l’Entitat, amb els colors blaugrana; i la Pilota», i també han valorat que serà més còmode perquè guanyi «capacitat de reproducció» en mitjans digitals.

Les noves característiques, a més de l’esmentada eliminació de les lletres, és una presència més important de la pilota, la potenciació dels colors blau i grana, i l’«homogeneïtzació de les formes i colors». El Barça ha argumentat que des de la fundació del club l’any 1899, l’escut s’ha anat adaptant de forma periòdica per adaptar-lo al pas del temps, i des de la directiva es creu que aquesta evolució farà que es compleixin de forma més senzilla les necessitats que tenen avui dia les plataformes digitals.

tracking