Diari Més

Els onzes de Reus i Nàstic de derbi

Novetats tant per part dels de Bartolo com dels de Gordillo

Fali, durant el Nàstic-Cádiz al Nou Estadi.

Fali, pendent de proves per conèixer l'abast de la lesióNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus i Nàstic, Nástic i Reus, ja han mostrat al món els onzes amb els quals afrontaran el derbi tarragoní de la Segona Divisió A.

El Reus incorpora dues novetats a l'onze, com són les entrades de Shaq Moore i d'Alfred Planas. El lateral deixa al banc a Bastos i, l'extrem, a Carbonell, lesionat.

En porteria, com sempre, Edgar Badia és l'amo, mentre que a Moore l'acompanyen en defensa els centrals Catena i Mikel Villanueva i el lateral esquerre Borja Herrera.

En el centre del camp, tres futbolistes com un Juan Domínguez que hi posa l'entrega, Gus Ledes la màgia i Mario Ortiz l'última passada. A dalt, Alfred per la dreta, Carbia per l'esquerra i Linares en punta d'atac.

El del Nàstic

Isaac Becerra repeteix a la porteria, amb la defensa de la victòria contra Osasuna: Iván López, Albentosa, Cadamuro i Abrahám.

Javi Márquez i Fali formen el centre del camp, amb què Rocha haurà d'esperar des de la banqueta. Sebas Coris actuarà per la dreta, mentre que Tete Morente ho farà per l'esquerra.

A dalt, la gran novetat a l'onze del Nàstic. Uche entra per un Manu del Moral que té molèsties musculars, i jugarà amb Luis Suárez.

tracking