Diari Més

Patinatge en línia

Júlia Espín tanca la temporada amb tres ors al Campionat d'Espanya de Pista

La patinadora grana va guanyar les proves de velocitat (300 m), 3000 puntuació i 1500 línia.

Espín, al capdemunt del podi, amb la resta de la delegació grana al campionat estatal.

Júlia Espín tanca la temporada amb tres ors al Campionat d'Espanya de PistaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La patinadora en línia del Gimnàstic de Tarragona, Júlia Espín va aconseguir imposar-se, el passat cap de setmana, en tres proves del Campionat d’Espanya de Pista que es va disputaral Patinòdrom de Bozada, a Saragossa. Aquesta és la competició més important del patinatge de velocitat de l'Estat, i acull les proves en categoria aleví, infantil i juvenil.

La patinadora grana va guanyar l'or en les proves de velocitat (300 m), 3000 puntuació i 1500 línia. De la competició destaca, a més, l'alt nivell de les participants, amb una mitjana de60 participants per cadascuna de les categories i disciplines disputades.

La patinadora del Club Gimnàstic de Tarragona tanca així una temporada excel·lent, enduent-se tots els ors possibles en pista i en circuit, tant en l’àmbit estatal com també en les curses internacionals on ha participat.

A banda dels resultats de Julia Espín, cal destacar la participació d’OnaRodríguez, aconseguint la 13a posició, i la participació d’Sthefania Cardenas, Jose Martínez i Laura Lesmes.

tracking