Diari Més

LaLiga publica els límits salarials de Nàstic i Reus

Els 22 equips de Segona A i els 20 de Primera ja coneixen amb exactitud quant es poden gastar en les seves plantilles

Els límits salarials

LaLiga publica els límits salarials de Nàstic i ReusLaLiga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga de Futbol Professional (LaLiga) ha anunciat aquest dijous a la tarda els límits salarials dels 42 clubs que formen part de Primera i de Segona Divisió.

En una reunió mantinguda avui a Madrid, l'ens ha comunicat a tots els clubs quina quantitat exacta poden gastar-se en els jugadors de la primera plantilla, els del filial que són convocables per al primer equip (sub-23), l'entrenador, el segon entrenador i el preparador físic. El límit salarial, de fet, és el que poden gastar els clubs després de la suma de tots aquests paràmetres.

Nàstic de Tarragona i Reus són els dos clubs de la província de Tarragona que militen a LaLiga, i ambdós han conegut de primera mà quant es poden gastar. El Nàstic té un límit salarial que ascendeix a 5.244.000 euros, mentre que el CF Reus el té de 3.157.000 euros. La diferència és tan gran pels motius que va argumentar LaLiga i que han impedit al club reusenc inscriure a tots els futbolistes que hauria volgut.

El Nàstic tenia la campanya passada uns 4,5 milions de límit salarial i ha vist com se li ha incrementat enguany. El fet que el deute del club s'hagi reduït i que econòmicament visqui un moment millor han ajudat a aquest increment.

A l'altra cara de la moneda, un CF Reus que podrà gastar-se aproximadament 850.000 euros menys que l'any passat. Cal recordar que, fins fa poques setmanes, el límit salarial del Reus s'havia fixat en uns 2,3 milions d'euros, però que LaLiga va fer una excepció incrementant-lo en creure que jugava en condicions desiguals amb la resta d'equips de la categoria.

tracking