Diari Més

Canvis col·laterals

Kakabadze marxa avui al Lucerna suís, Pol Valentín se n’anirà cedit i Iván López s’incorpora en el lateral dret del Nàstic

Iván López, al despatx d'Arnal Llibert, director esportiu del Nàstic, després de signar el contracte amb el Nàstic.

Canvis col·lateralsNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Resten dos dies pel tancament del mercat d’estiu 2018-19, que clourà aquest divendres a les 23.59 hores. Tots els equips tant de Primera Divisió com de Segona apuren fins a l’últim moment per a aconseguir els millors jugadors al millor preu possible. Entre aquests, un Gimnàstic de Tarragona que encara ha de realitzar diversos moviments però que ahir va sacsejar el seu lateral dret.

El club grana va anunciar oficialment l’arribada d’Iván López, que fitxa com a cedit procedent del Levante fins el 30 de juny del 2019 i que cobrirà la marxa d’Otar Kakabadze, que avui confirmarà el seu fitxatge pel Lucerna de la Primera Divisió Suïssa.

López, que aquest 23 d’agost va fer 25 anys, es va formar a les categories inferiors del Levante i va jugar tres temporades al filial granota. La campanya 2013-14 va marxar al Girona en qualitat de cedit, on va disputar 31 enfrontaments entre Lliga i Copa.

Precisament, en aquella campanya va coincidir amb Sebas Coris i amb Isaac Becerra, actuals jugadors del Nàstic de Tarragona. Les últimes tres temporades les ha passat al primer equip del Levante i també cal destacar que ha estat internacional amb les seleccions sub-19 i sub-20 d’Espanya.

Segons apuntava el Nàstic en el comunicat emès anunciant el fitxatge d’Iván López, aquest futbolista destaca per «l’ampli recorregut per banda dreta,tant en la facete defensiva com en l’ofensiva». A més, apunten des del club que «és contundent i ben posicionat en tasques defensives, mentre que té la capacitat de persisstir fins a la línia de fons de camp rival, associant-se amb els companys d’equip».

El futbolista entrenarà aquest matí amb els seus nous companys, en la sessió que es desenvoluparà a partir de dos quarts de deu del matí al Nou Estadi.

Aquest moviment implica que avui Kakabadze marxi de forma definitiva del club. El lateral internacional georgià se’n va a Suïssa per jugar a la màxima categoria i deixarà a caixa 500.000 euros que li vindran molt bé a un Nàstic que ja ha cobrat 650.000 euros pel traspàs de Maikel Mesa a Las Palmas i que espera ingressar una bona quantitat per la més que probable marxa d’Stole Dimitrievski a un equip que podria ser o bé el Leganés, o l’Espanyol o algun club de l’estranger.

El lateral dret, però, continua deixant diverses incògnites. El canvi Kakabaze-Iván López motiva que encara hagi d’arribar un efectiu més en aquesta demarcació, sempre que acabi marxant Pol Valentín com a cedit. Valentín ha pujat enguany al primer equip, però tot fa indicar que no formarà part de la primera plantilla, ja que el club entèn que ha de continuar progressant a Segona Divisió B per tornar la campanya vinent i poder gaudir del protagonisme que necessita.

També existeix la possibilitat que Valentín no abandoni el club i que, per tant, es quedi per fer la competència a Iván López. Per tant, o fitxatge o continuïtat de Pol Valentín, no hi ha més possibilitats.

tracking