Diari Més

Kakabadze signarà demà amb el Lucerna suís a canvi d'uns 500.000 euros

El lateral georgià jugarà a la màxima categoria suïssa

Kakabadze durant un partit en una imatge d'arxiu.

Segueixen els canvis al Nàstic: els granes cedeixen Kakabadze a un equip danèsNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lateral dret del Gimnàstic de Tarragona Otar Kakabadze signarà demà amb el Lucerna de la Primera Divisió suïssa a canvi d'uns 500.000 euros.

El futbolista, titular en els dos partits de Lliga que ha disputat el Nàstic aquesta temporada, marxarà després d'haver explotat la passada campanya a Tarragona i haver despertat l'interès d'equips com el Getafe o el Girona, que l'havien seguit i havien valorat el seu fitxatge.

Kakabadze, que deixarà a caixa prop de mig milió d'euros, serà el segon futbolista que marxa amb traspàs, després de Maikel Mesa, que li ha costat a Las Palmas 650.000 euros.

El tercer futbolista que hauria de deixar diners al Nàstic després de la seva marxa és Stole Dimitrievski. El meta macedoni, que interessa, entre d'altres, a Leganés i a Espanyol, encara trigarà una mica més a marxar, però no gaire, ja que el mercat d'estiu tanca a les 23.59 hores d'aquest divendres.

Pol Valentín

Kakabadze deixarà l'equip i també ho farà, amb gairebé tota probabilitat, l'altre lateral dret, un Pol Valentín que abandonarà el Nàstic en qualitat de cedit a un club de Segona Divisió B per poder sumar els minuts que necessita.

Per suplir les seves baixes, arribaran Iván López, cedit del Levante, i, segurament, un altre lateral dret. La contractació de López s'anunciarà en breu i l'altre lateral encara haurà d'esperar una mica més.

tracking