Diari Més

Un Nàstic sense complexos visita l'Sporting

El duel, a les 19 hores al Molinón

Fali serà titular a Gijón.

Un Nàstic sense complexos visita l'SportingGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona no li té cap por a l'Sporting de Gijón, rival al qual s'enfrontarà aquesta tarda, a les 19 hores. Els tarragonins, igual que els seus rivals, van sumar un punt en la jornada inaugural, amb què arriben empatats a la taula classificatòria.

Ambdós equips van viure, en la jornada inaugural del campionat, una situació semblant, però a la inversa. L'Sporting perdia a Alcorcón fins que, en el minut 93, André Sousa va marcar l'1-1 amb què va finalitzar el partit a Santo Domingo. Per contra, el Nàstic estava per davant del Tenerife en idèntic minut, i Aveldaño va marcar per enfonsar el Nou Estadi. Un punt cadascun, però amb la moral ben diferent.

El que va passar la setmana passada és història i, per tant, el Nàstic buscarà els tres punts al Molinón, sense cap por ni cap complexe. José Antonio Gordillo confia plenament en el seu equip i creu que és capaç de derrotar a qualsevol rival.

El tècnic grana no ha pogut convocar als lesionats Javi Jiménez i Ramiro i, per decisió tècnic, ha deixat a casa Dimitrievski, César Arzo, Cadamuro, Pol Valentín i Dumitru Cardoso. Per contra, s'ha emportat dos defensors del filial a Gijón, com Roger Figueras i Iván de Nova.

Un onze semblant

La gran exigència de l'enfrontament podria motivar el retorn de Fali al centre del camp i l'entrada de Djetei a l'onze. A més, es preveu que l'Sporting jugui amb tres centrecampistes, amb què el Nàstic podria realitzar alguna tàctica similar.

Si fos així, amb Becerra a la porteria, els defensors serien, de dreta a esquerra, Kakabadze, Djetei, Mejías i Abrahám. Per davant, Rocha, Fali, Javi Márquez i Tete escorat en banda esquerra; i Uche i Barreiro, al davant.

Encara és aviat per poder predir una alineació, ja que Gordillo s'ha emportat a dinou futbolistes, i n'haurà de descartar a un just abans d'iniciar el duel.

tracking