Diari Més

José Antonio Gordillo: «Hem jugat de tu a tu, però hem estat imprecisos»

L’entrenador grana confirma que Fali podria tenir afectats els lligaments del genoll

Gordillo, durant el Nàstic- Tenerife de la passada jornada.

José Antonio Gordillo: «Hem jugat de tu a tu, però hem estat imprecisos»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Antonio Gordillo, entrenador del Nàstic, va reconèixer que el seu equip havia estat inferior, encara que va puntualitzar que «hem jugat de tu a tu a l’Sporting, i hem pogut entrar en el partit avui a la Segona meitat». «Hem estat imprecisos amb la pilota, fent coses que no tocaven. És un partit per continuar creixent. Amb pilota no hem trobat línies de passada ni hem tingut fluïdesa», va afegir.

Un dels fets més preocupants després del duel és la lesió de Fali. El futbolista es va retirar al descans i Gordillo va desvelar que pateix un «problema del genoll, no sé si de lligaments». Si fossin els lligaments, podria tractar-se d’una lesió considerable. De fet, «avui treus a Fali i et quedes sense efectius en el centre del camp. A més, hem perdut», va detallar Gordillo en ser preguntat per quin tipus i quants fitxatges ha de realitzar el club abans que acabi el mercat.

Sobre aquest mateix aspecte va palar Jordi Virgili, vicepresident del Consell d’Administració. «La derrota d’avui no implica que hi hagi d’haver més fitxatges, la plantilla es farà com estava previst», va apuntar, avançant que encara hi hauria «dues o tres» incorporacions més abans que tanqui el mercat.

tracking