Diari Més

Els mateixos que la passada setmana al Nàstic

Gordillo no varia res a l'onze respecte els del duel contra el Tenerife

Sebas Coris, durant el Nàstic-Tenerife.

Els mateixos que la passada setmana al NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Antonio Gordillo, tècnic del Nàstic, ha decidit fer una clara aposta pel continuisme i no ha tocat res respecte el duel que la passada setmana els seus van disputar davant del Tenerife. L'entrenador grana té clar de quins jugadors disposa i en quins d'ells confia. Està clar que, de moment, César Arzo i Dumitru no entren en els seus plans, motiu pel qual no van ni viatjar.

Cadamuro, fitxat fa pocs dies, tampoc va pujar a l'avió i, la resta de futbolistes era més comprensible, ja que Dimitrievski està pendent de marxar, igual que Pol Valentín, al qual se li està buscant una cessió. Per lesió, no van desplaçar-se a Gijón dos futbolistes com Javi Jiménez i Ramiro Guerra.

Amb tot això, l'entrenador del Nàstic, que s'ha emportat a dinou futbolistes, ha deixat fora de la convocatòria a Roger Figueres, central del filial, i ha apostat pel mateix onze i idèntica banqueta que davant del Tenerife.

Bernabé li ha tornat a guanyar la partida a la porteria a Isaac Becerra, fitxatge estrella d'aquest estiu. La defensa, de dreta a esquerra, la formen Kakabadze, Fali, Mejías i Abrahám Minero. Djetei, a la banqueta. Per davant, Rocha i Javi Márquez, amb Coris a la dreta, Tete a l'esquerra i Uche i Barreiro a dalt.

tracking