Diari Més

Gordillo s'emporta a 19 jugadors a Gijón

Cadamuro no entra a la convocatòria i Arzo continua quedant-se'n fora

Tete Morente apunta a la titularitat.

Gordillo s'emporta a 19 jugadors a GijónNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Antonio Gordillo ha decidit emportar-se a dinou futbolistes a Gijón, on el Nàstic jugarà demà a partir de les 19 hores en la segona jornada del campionat de Lliga.

Continua sense aparèixer el central César Arzo a la llista, una situació que posa de manifest que, de moment, el tècnic no compta amb ell. Veurem si continua a l'equip després del 31 d'agost. Tampoc ha viatjat el central Cadamuro, el qual ha estat fitxat aquesta setmana per cobrir les carències de la rereguarda.

Com era d'esperar, el centrecampista Ramiro no ha viatjat, després de lesionar-se durant l'entrenament de dijous. També causa baixa per lesió Javi Jiménez i s'han quedat fora de la llista per decisió tècnica Stole Dimitrievski, Pol Valentín i Dumitru Cardoso.

Els futbolistes volaran a partir de les 12.50 hores i està previst que aterrein a l'aeroport d'Avilés a les 14.30 hores. Des d'allí, fins a Gijón en autobús. Després del partit al Molinón tornaran en autobús cap a Tarragona.

Els escollits per volar han estat els porters Bernabé i Becerra; els defenses Kakabadze, Abrahám, Djetei, Mejías, Iván de Nova i Roger Figueras; els centrecampistes Javi Márquez, Fali i David Rocha; els extrems Tete Morente, Omar Perdomo, Sebas Coris i Nacho Abeledo; i els atacants Uche, Manu del Moral, Manu Barreiro i Luis Suárez.

tracking