Diari Més

El Reus, contra els elements...i contra el Zaragoza

Els de Xavi Bartolo intentaran fer el possible per donar alguna alegria a la seva afició aquesta tarda (19 hores), encara que els resultarà complicat

Imatge d'arxiu del porter Edgar Badia en un entrenament de la temporada 2016-2017, en què va ser el Zamora.

El Reus sap viure sense Edgar BadiaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No corren bons temps per al CF Reus. El club de la capital del Baix Camp està tenint molts més problemes dels previstos per a poder iniciar la temporada amb normalitat.

Set jugadors no van poder jugar a Las Palmas en la jornada inaugural, els quals tampoc podran saltar a la gespa aquest dissabte a la tarda (19 hores) per rebre al Zaragoza.

Olmo, Shaq Moore, Tito, Lekic, Linares, Yoda i Vitor Silva no tenen a dia d'avui la fitxa tramitada per problemes amb el límit salarial, i no podran entrar a la convocatòria. Per tant, Xavi Bartolo i la resta de futbolistes faran el que podran per intentar donar-li una alegria a la seva afició. Això sí, al davant, un Zaragoza amb Álvaro Vázquez i Marc Gual en punta. Gairebé res.

La millor notícia és que Mikel Villanueva, després d'acabar a l'hospital de Las Palmas a causa d'una topada amb el seu company Catena, està recuperat i podrà formar part de l'onze inicial.

Aquests dos seran els centrals titulars, amb Bastos en banda dreta i Borja Herrera, a l'esquerra. Edgar Badia, com sempre, estarà sota pals.

Per davant, Juan Domínguez, Carbonell, Gus Ledes i Mario Ortiz serien els centrecampistes, deixant l'atac a Alfred i a Fran Carbia, que van quallar un bon partit a territori canari.

tracking