Diari Més

Un Sporting en clar creixement

Uros Djurdjevic apunta a la titularitat a la davantera després de convertir-se en el fitxatge més car de la història del club

Uros Djurjevic, durant la seva presentació amb el seu nou club, l'Sporting de Gijón.

Un Sporting en clar creixementSporting de Gijón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona visitarà aquest diumenge, a les set de la tarda, un Sporting de Gijón que està en clara construcció. L’equip asturià, que continua sent un dels ferms candidats a l’ascens a Primera Divisió tot i no tenir l’ajuda al descens com quan va baixar de la categoria reina, ha aconseguit confeccionar una plantilla més que competitiva i capaç de lluitar per tot allò que es proposi.

Els asturians havien demostrat una gran fortalesa defensiva al llarg de la pretemporada, però eren conscients que tenien moltes mancances a la zona de dalt. Per aquest motiu, van posar-se les piles i, en les darreres setmanes, han aconseguit muntar una davantera temible. Ho serà així, en gran part, per culpa d’Uros Djurjevic, el fitxatge estrella de l’equip de Rubén Baraja arribat de l’Olympiacos del Pireo, que va ser presentat aquest dimecres, però que apunta a la titularitat contra el Nàstic.

Djurjevic ha estat el fitxatge més car de la història del club asturià amb un cost de més de dos milions d’euros i té moltes ganes de debutar. De fet, durant la seva posada de llarg va deixar clar que «estic llest per poder jugar ja». Miguel Torrecilla, director esportiu de l’Sporting, el definia com un «davanter mòbil, fort al contacte i amb molt bona capacitat per jugar d’esquenes i amb desmarcada». Tot el que necessita un punta perquè els clubs es barallin per comptar amb els seus serveis.

Però el serbi no és l’únic futbolista perillós d’un Sporting que podria deixar enrere el 4-3-3 de la jornada inaugural contra l’Alcorcón i podria apostar per un 4-2-3-1 on el punta estaria clar i, per darrere, actuaria Neftali, una altra de les incorporacions d’aquest mercat d’estiu. Té 21 anys, va arribar del Basilea suís, és angoleny i va revolucionar el duel contra els madrilenys amb una gran segona meitat. No hi ha motius pels quals no hagi de ser de la partida contra l’equip de José Antonio Gordillo.

Aquests dos futbolistes, més l’extrem Álvaro Jiménez, cedit procedent del Getafe, formen un atac que, quan aprengui a jugar junt i en equip, pot ser dels més temibles.

tracking