Diari Més

Gordillo: «L'Sporting és un dels galls de la categoria»

«L'ambició que vam tenir contra el Tenerife és el camí a seguir», assegura el tècnic grana

Imatge del partit del Nàstic contra el

nàstic, tenerifeNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del conjunt grana ha opinat en la prèvia del partit que l'Sporting «és un rival molt potent, molt fort, un dels gallets de la categoria».

Malgrat la qualitat dels futbolistes rivals, l'andalús no renuncia a l'atac. «Intentarem fer el nostre joc i, fins a on sigui possible, imposar-nos a l'adversari», ha dit.

Gordillo va apostar per un equip molt ofensiu en la seva estrena de la lliga contra el Tenerife. Va alinear dues puntes, com Manu Barreiro i Uche, cosa que va sorprendre un Tenerife que es va veure superat en els minuts inicials.

Malgrat això, l'entrenador del Nàstic no sortirà a tomba oberta contra l'Sporting, conscient de la qualitat de l'equip asturià. «Prendrem les precaucions que corresponguin contra un rival com aquest», ha puntualitzat.

La clau, per a Gordillo, és intentar emular el duel contra els canaris, que va acabar malament per als interessos dels tarragonins amb un gol d'Aveldaño en el minut 94 que va impedir la victòria visitant. Per això, segons el tècnic «l'ambició que vam tenir contra el Tenerife és el camí a seguir».

tracking