Diari Més

El primer equip del Nàstic visita el Santuari del Loreto i la Capella de Sant Magí

Al matí, rebuda per part del Padre Mario i, a la tarda, ofrena floral al Portal del Carro

El Padre Mario, els capitans del Nàstic i Josep Maria Andreu al Santuari del Loreto.

El primer equip visita el Santuari del Loreto i la Capella de Sant MagíGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera plantilla del Gimnàstic de Tarragona ha tingut aquest dijous un dia molt mogut. Després de completar l’entrenament al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat –ja comença a preocupar que tan aviat els futbolistes no puguin entrenar a Tarragona–, els futbolistes i el cos tècnic s'han dirigit al Santuari del Loreto, on han estat rebuts pel Padre Mario Buonanno i van participar en una cerimònia en homenatge a tots els nastiquers assistents a l’acte.

Els quatre capitans han estat els que més han interactuat amb el Padre Mario, sempre amb el permís d’un Josep Maria Andreu que no es s'ha volgut perdre la presència dels seus en un indret tan emblemàtic a la ciutat de Tarragona. El president, novament, ha liderat un acte que, com cada any, és capaç d’unir els elements Tarragona i Nàstic i convertir-los en un de sol.

Un dels desitjos que tant el màxim mandatari del club com els jugadors i els tècnics han pregonat ha estat el de no patir tant com en anteriors ocasions, de no haver de demanar miracles per continuar a Segona Divisió A.

Aquesta visita ha arrencat a la una del migdia i, després, tothom va marxar a dinar.

El dia no ha acabar aquí pels jugadors del Nàstic, els quals han visitar també la Capella de Sant Magí. Al Portal del Carro, tots els assistents han realitzat una ofrena floral, que s’ha convertit en una tradició en els darrers anys.

A banda de plantilla, cos tècnic i president, diversos membres del Consell d’Administració del Nàstic han fet acte de presència en ambdós esdeveniments.

tracking