Diari Més

Carbia haurà de ser l'eix de l'atac del CF Reus mentre durin les baixes per les fitxes

El tarragoní es va mostrar molt agressiu al partit de diumenge, generant més d’una ocasió de gol

Imatge d'arxiu de Fran Carbia en un partit de la temporada passada.

Carbia haurà de ser l'eix de l'atac del CF Reus mentre durin les baixes per les fitxesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

De moment, el CF Reus Deportiu segueix treballant per solucionar el problema administratiu que va provocar les baixes de fins a cinc jugadors importants del primer equip en el partit del passat diumenge contra la Unión Deportiva Las Palmas. Van ser Dejan Lekic, Tito, Miguel Linares, Vítor Silva i Karim Yoda, els homes que es van veure obligats a quedar-se fora de la convocatòria per al primer partit del lliga.

A més, diumenge passat Xavi Bartolo també va haver de prescindir de dos homes importants de la defensa, com són Jesús Olmo i Shaq Moore, que eren baixa per sanció. Una situació inusual que va deixar l’equip amb pocs recursos davant d’un rival perillós com el Las Palmas, que l’any passat jugava a Primera Divisió.

Tot i la situació precària, l’equip va mostrar una actitud lluitadora durant bona part del partit, però van ser molts els jugadors roig-i-negres que es van veure sobrepassats per la situació al camp. No va ser el cas de Fran Carbia, el jugador tarragoní del CF Reus va ser l’home més destacat de l’equip en el partit, ja que les poques arribades que van provocar cert perill a la porteria de Raúl Fernández van ser obra seva, gairebé sempre.

Tot i que els onze jugadors roig-i-negres que van saltar a la gespa diumenge a la nit van treballar de valent per intentar evitar la desfeta, va ser el migcampista Fran Carbia, l’home que més es va deixar veure en la construcció del joc, i el jugador que més ocasions de gol va intentar generar, malgrat que cap d’elles va acabar donant fruits. Acompanyat del jugador del filial Alfred Planas, que també va tenir un paper rellevant, Carbia, que forma part de les files del CF Reus Deportiu des del 2013 i que ha demostrat en nombroses ocasions la seva importància per a l’equip del Baix Camp, va ser l’home que es va posar el pes de l’atac de l’equip a l’esquena i que va intentar, durant bona part del partit, canviar el resultat.

Si el club no pot solucionar l’enrenou administratiu que va provocar les cinc baixes abans del partit de dissabte, li tocarà a Fran Carbia tornar a ser l’home més agressiu al camp, i haurà de lluitar per generar joc a l’atac, ja que el Zaragoza es preveu que serà un rival complicat per l’equip roig-i-negre.

tracking