Diari Més

Incertesa al Reus pels problemes amb la inscripció de jugadors

El club no es pronuncia al respecte, però futbolistes claus no van poder jugar a Las Palmas i l’equip va caure 2-0

Gus Ledes, d'esquenes a la imatge, durant el duel disputat aquest diumenge a Las Palmas de Gran Canària.

Incertesa al Reus pels problemes amb la inscripció de jugadorsUD Las Palmas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La situació que està vivint en els darrers dies el CF Reus és totalment surrealista. No s’havia vist mai que fins a set futbolistes (dos no es comptabilitzen perquè ja eren baixa per sanció) no poguessin jugar un partit de Lliga perquè no han estat inscrits, almenys, a la Lliga de Futbol Professional.

El club de la capital del Baix Camp està apostant per la llei del silenci. No es pronuncia al respecte i, aquesta situació, motiva que creixin els dubtes a l’entitat. El cert és que aquests futbolistes, segons ha pogut saber Diari Més, no van poder saltar a la gespa a l’Estadi de Gran Canària per culpa del límit salarial. Es pot explicar de moltes maneres, però els motius són econòmics.

Tito, Vitor Silva, Karim Yoda, Linares i Lekic no van poder iniciar el campionat, i tampoc ho haurien pogut fer Shaq Moore i Jesús Olmo, que es van perdre el duel per sanció. En total, set futbolistes que no tenen la fitxa federativa cursada per motius econòmics que el club encara no ha estat capaç de desvelar.

L’hermetisme al CF Reus és màxim. Ningú dóna explicacions i, tant l’afició, com el futbol en general, les mereixen. Alfred Planas, futbolista del filial, va ser futbolista contra el club canari aquest diumenge i, a banda, a la banqueta reusenca hi havia fins a cinc futbolistes de la base, a banda del porter Pol Freixanet i de Ricardo Vaz que, tot i que el club va informar que estava lesionat, va acabar jugant deu minuts. El resultat, 2-0, va ser el de menys, ja que estava previst que fos molt complicat que els reusencs poguessin sumar cap punt en un dels camps més complicats de la categoria.

Primes

Segons ha pogut saber aquest mitjà, el club de la capital del Baix Camp encara té pendents d’abonar algunes primes de la temporada passada. Els futbolistes estan al corrent pel que fa al sou, però allò que s’anomenen bonus no estan liquidats del tot.

Els futbolistes estan nerviosos, sobretot pel fet que no saben si podran competir en condicions aquest dissabte contra el Zaragoza, en el duel que es disputarà a l’Estadi Municipal de Reus a partir de les set de la tarda.

Tant els futbolistes, com el cos tècnic i el club tenen esperances que tot es pugui solucionar, encara que el pessimisme regna després de veure què va succeir en la jornada inaugural.

Bartolo no va voler justificar la derrota a Las Palmas amb les baixes

L’entrenador del Reus, Xavi Bartolo, no va voler fer servir les baixes com a excusa per la derrota a Las Palmas, tot i que, molt probablement, aquestes van ser les causants principals del resultat que va obtenir l’equip a Las Palmas, ja que costa d’imaginar una situació similar, si el tècnic hagués disposat de tots els homes de la plantilla. Després del partit, Xavi Bartolo es va mostrar satisfet de l’actitud de l’equip, que tot i la situació inesperada, va lluitar per plantar cara a un Las Palmas, que tret de les dues ocasions que es van traduir en gols, no va ser necessàriament superior que l’equip roig-i-negre durant la resta del partit. Un fet destacable, tenint en compte la situació complicada del Reus diumenge passat i que l’equip de Manolo Jimenez és un equip acabat de descendir de la Primera Divisió. Aquest dimarts l’equip va tornar a la rutina d’entrenament amb una sessió de recuperació després del partit de diumenge, i durant la setmana els roig-i-negres seguiran preparant el partit de dissabte a l’Estadi Municipal contra el Real Zaragoza.

tracking