Diari Més

Cadamuro convenç a Gordillo i es convertirà en el nou central del Nàstic

Ramiro Guerra arriba cedit del Villarreal per reforçar el centre del camp del conjunt que entrena José Antonio Gordillo

Cadamuro porta pocs dies entrenant amb el Nàstic, però ha aconseguit convèncer al cos tècnic.

Cadamuro convenç a Gordillo i es convertirà en el nou central del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Liassine Cadamuro es convertirà avui en jugador del Gimnàstic de Tarragona. El central, que portava uns dies entrenant a la disciplina grana, signarà pel club tarragoní per cobrir una de les demarcacions que quedaven més coixes a l’equip de l’entitat que presideix Josep Maria Andreu.

Cadamuro, de 30 anys, és un central que compta amb la nacionalitat franco-algeriana i, la temporada passada, va jugar al Servette suís i al Nimes francès. Amb aquest darrer equip va aconseguir l’ascens a la Ligue 1.

Ara bé, a Cadamuro se’l coneix per la seva etapa a la Lliga Espanyola, on va militar en fins a tres equips. Va formar part de la disciplina de la Real Sociedad, del Mallorca i de l’Osasuna.

És internacional per Algèria des de l’any 2010 i, a més, amb la seva selecció va participar en el Mundial de Brasil del 2014, amb què té una experiència contrastada en el futbol professional.

El Nàstic ja té el centrecampista que buscava i que tant necessitava l’equip. Es tracta de Ramiro Guerra, futbolista de 21 anys que arriba al conjunt grana procedent del Villarreal i ho fa en forma de cessió fins a finals de temporada.

Guerra aterra a Tarragona per reforçar una posició que ja havia reclamat aquest diumenge José Antonio Gordillo, tècnic grana, després de l’empat contra el Tenerife (1-1) per culpa d’un gol d’Aveldaño en l’afegit.

Jugant Fali de central, els únics migcampistes nats que quedaven a la plantilla eren Javi Márquez i David Rocha, que van ser els que van disputar els 90 minuts. Com era d’esperar, l’equip ho va acabar notant i a la sala de màquines del Nàstic se li va acabar la benzina. Va mancar un migcampista a la banqueta que fos capaç de refrescar als futbolistes que havien sortit d’inici i que pogués ajudar a competir de tu a tu amb la medul·lar canària, formada per tres futbolistes.

Nascut a Montevideo (Uruguai), Ramiro Guerra té 21 anys i la passada temporada va participar en un total de deu enfrontaments amb el primer equip del Villarreal arribant a debutar, fins i tot, a l’Europa League contra el Maccabi Tel Aviv.

A tall d’anècdota, cal destacar que aquest futbolista va debutar a Segona Divisió B, quan tenia 17 anys, contra el Nàstic, un duel que recordarà tota la vida i que ara, segurament, li vindrà a la memòria.

Guerra té molt de recorregut en el centre del camp, és un jugador que puja i baixa i que compta amb un físic envejable, però també l’alterna amb una bona tècnica i un bon sentit tàctic, segons informava el Nàstic mitjançant el comunicat oficial.

Té doble nacionalitat i, aquesta circumstància, l’ha permès jugar amb la Selecció Espanyola des de la sub-16 fins a la sub-19 i, a banda, amb Uruguai sub-20.

Aquest dimarts, el futbolista ja ha entrenat amb la resta de companys i ha estat després de la sessió quan el Nàstic ha fet oficial la seva arribada, que no serà l’última abans del tancament del mercat d’estiu.

Una llarga lesió

Aquest futbolista surt d’una llarga lesió de genoll, la qual l’ha impedit continuar al primer equip groguet i l’ha empès a una cessió per un any.

A principis del mes de març de l’any passat, Ramiro Guerra va patir una lesió de genoll que el va mantenir més de tres mesos de baixa. Va haver de ser sotmès a una artroscòpia per una bursitis en el seu genoll esquerre. En principi, el futbolista està recuperat perquè pugui entrar a la pròxima convocatòria de José Antonio Gordillo, la d’aquest diumenge a El Molinón (19 hores).

Álex López

El fitxatge d’Álex López, després de l’arribada de Ramiro Guerra, queda aparcat o, gairebé amb tota seguretat, descartat. El migcampista de l’Espanyol era una opció prioritària pel Nàstic, però la gran pretemporada que ha realitzat a les ordres de Rubi ha motivat que l’entitat barcelonina hagi canviat d’opinió.

L’Espanyol volia la cessió de Marcos Llorente, del Real Madrid, però la impossibilitat que aquesta operació es portés a terme ha motivat que el club blanc-i-blau hagi canviat d’opinió i hagi apostat per quedar-se’l al primer equip.

tracking